|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
VİP ![]()
|
![]() Güzel bir yılbaşı gecesi avı geçirmişsiniz tüm ekibi kutlarım,
2011 yılının bol bol balık ile geçeceği şimdiden belli oldu ![]() paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() harika bir av nefis bir anlatım süper bir paylaşım olmuş necati abim seni ve arkadaşlarını kutlarım daha iyilerine rastgelsin
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Necati Kardeşim, senin gibi bir yönetmen olduktan sonra teknemizde yerin her zaman hazır.
Bizler balık tutarken bırak videoyu resimdahi çekemiyoruz. Tek resim çeken benim o yüzden en az benim resimlerim var. Keşke hava daha güzel olsaydı... Keşke teknedeki küçük arıza olmasaydı... Keşke yerimize sabah suyunda oturabilseydik... Tüm olumsuzluklara rağmen çok güzel bir gün geçirdik. Yeni yıla balık tutarak girdik... Artık tüm yıl balıktayız... Başta Necati olmak üzere, Engin ve mehnet kardeşlerime bu güzel gün için ne kadar teşekkür etsem azdır. İyiki varsınız. Necati, anlatım, resimler vede video harika olmuş ellerine sağlık. Ellerin dert görmesim... İnşallah bu güzel günün devamınıda yaşarız...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu gün İbo ile bol bol kulaklarını çınlattık haberin olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Engin tekneye aldık birde bir teknede arıza... ![]() ![]() ![]() Enginde var bir keramet... ![]() ![]() ![]()
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler çok güzel bir av olmuş
![]() Devamını diliyorum.. Dostluğunuzun baki kalması dileğiyle ![]() Rastgelsin..
![]() |
![]() |
#17 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Tebrikler abı daha ırılerınınde rasgelmesı dılegıyle hos sohbetler dılerım muhabbetınız bol olsun
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Yeni yılınız umarım hep böyle hatta daha iyi geçer nöbetimden dolayı org. katılamıyorum ama fotolarınızı dört gözle bekleyeceğim sağlıkla kalın....
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Banned
|
![]() '' Yeni Yıla böyle girilir !'' dedirtecek cinsinden bir gün.Ne Mutlu böyle avlar sayesinde dostlukların perçinleşmesi.
Kırmızılar da çabası olmuş işin; Tebrik ederim kardeşim.Bereketli olsun. Ayrıntılı anlatım ve paylaşım için teşekürler. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Katılımın için çok teşekkür ederim sayın abim.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
2011 ilk sazanı :) | AliATEŞ | TATLI SU AVI | 24 | 27-01-2011 20:34 |
02.11.2011-Uzunada | Fearless35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 03-01-2011 11:27 |
Hoş geldin 2011.. | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 16 | 02-01-2011 22:09 |