|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() 8 Ocak 2011 Cumartesi günü Urla Özbek
Yaklaşık bir aydır balığa çıkmayınca bu hafta sonu kimse gelmese bile balığa gitmeyi kafama koymuştum. Halaoğlu Fahri gripten bir haftadır işe gidemeyince tek başına bu hafta sırtı çekerim deyip sabah Urla Özbek köyüne gittim. Hem rapala hem de silikon sırtılardan takımları hazırladım ve liman önünde levrek yakalayanlarla sohbet ettikten sonra balığın olduğunu tahmin ettiğim yerlerde 5-6 saat sırtı çektim. Benimle birlikte dolaşan 3 tekne daha vardı ve onlar levrekleri alırken ben maalesef hanoslardan başla bir şey tutamadım. Balık yakalayamadım belki ama denizde olmayı çok özlemişim, tek başına olunca da bir oyana bir buyana bütün denizi dolaştım. Bu sefer balık resmi yok ama kendi resmimi koydum hava ciddi soğuktu Ben sırtı çekerken polarize gözlük kullanıyorum, deniz yüzeyindeki ışığın kırılmasını alıyor ve nerede kum var, nerede kaya var hepsini çok rahat bir şekilde görüyorum. Kullanmayan varsa şiddetle tavsiye ederim ama polarize olsun Kamış yuvasında kalama açık cırlama sesini bekliyorum [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Silikon kandırıcı takılı kasnak iskarmozda misina elde dolaşıyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Hava çok soğuk, iki şapka bile kulaklarımı koruyamadı. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() Salih abi herşeye rağmen uzun bir aradan sonra rahatlamış kafa dağıtmışsın..
Bir sonraki avında nasibin bol olsun.. Verdiğin gözlükler hakkındaki ek bilgi için ayrıca teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() deniz ve iyot kokusu yetmiştir be biraderim balıklar gelecek sefere inşaallah
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() Paylaşım için teşekkürler salih abi. Denizin o miss kokusu dahi yatiyor. Polarize gözlüğü bende kulanıyorum hem avda hem araç kullanırken gerçektende çok işe yarıyor hatta geçen yıl kuma yatmış olan levrek sürüsünü dağın üstde yürürken bu şekilde görmüş ve dayımla 5 adet kiloluk levrek yakalamıştım. Rastgelsin abi...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Banned
|
![]() Bazen yanlız geçirilen anlar da çok makbuldür bence Salih ağabey..
İnsan dinleniyor ; kendi kendini sorgulayabiliyor. Balık olmayışı hiç önemli değil..Deniz ve Balıkçının ahengi yeter. Polarize ise ; gerek çalışırken gerek ise avda kullanıyorum..Bende Şiddetle tavsiye ederim.Paylaşım için teşekkürler. Esenkalın..... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Salih reis değişik bir gün yaşamışsın stres atmışsın oda gerekli birader hep balık tutucaksın diye bir kuralmı var gelseydide oda süsü olurdu eh bir dahaki sefere diyelim rastgele.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Salih kardeşim, balık tutamasan bile anlatımın çok çok güzel. Yazdıklarını heyecanla ve zevkle okuduk. Kısmet başka sefere imiş.
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Üstad
|
![]() Salih reis, dediğin gibi yaklaşık bir aydır denize çıkamıyoruz.Gerçekten denizin o güzel kokusunu o ahengini çok özlemişiz.
Paylaşım için çok teşekkürler.Anlatımın harika olmuş,sanki bizlerde seninle birlikte denizde dolaştık..
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Salih abi o derin maviliklere baktınmı dert keder kalmıyor umarım sanada yetmiştir ben böyle hissediyorum ordayken....
![]() |
![]() |
#10 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Salih Abi, denizde olmak yeter balık bahanesi.
Keşke birazda dip yapsaydın. Belki bir kaç tane çupura yakalardın.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
2011 ilk sazanı :) | AliATEŞ | TATLI SU AVI | 24 | 27-01-2011 20:34 |
02.01.2011 balık avı resimleri | daywalker3535 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 09-01-2011 20:41 |
02.11.2011-Uzunada | Fearless35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 03-01-2011 11:27 |
Hoş geldin 2011.. | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 16 | 02-01-2011 22:09 |