|
Dökümanlar ve Makaleler Makale veya döküman yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan
|
![]() Adından anlaşıcağı üzeri bir balık tutma oyunudur, al oltayı eline vur misinayı denizin dibine, haydi rasgele.. ![]() ![]() ![]() Bu kış aylarında kesinlikle ihtiyacınız olacak.. ![]() Ekran Görüntüleri: ![]() ![]() Sistem Gereksinimleri......: İşlemci : Pentium III 800 Mhz veya daha üstü Ram : 256 MB Ram Ekran Kartı :3D Destekli Sabit Disk : 100 MB boş alan İşletim Sitemi :Win XP/Vista/7 ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 10-01-2011 " tarihinde saat 10:53 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Nerden buldun Necati abi bu oyunu güzele benziyor.
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() Ulaş anlaşılan bir oyun müptalısısın..
Evet güzel bir oyun istersen bu vereceğim liktekinede bir göz at.. Emin ol bu kış hiç canın sıkılmayacak.. ![]() ![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ellerine saglık ne yalan söyleyim şu boş günlerde lazımdı böyle birşey.
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() heeehhhh tamam şimdi yandım gene ben bana müsade acil işim var abi rekoru kırmam gerek
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Ben diğerini indirip oynuyordum bu da aynısımı acaba özlemimizi bir de bundan gideririz indirelim bakalım teşekkürler eline emeğine sağlık üstadım....
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler Necati kardeşim en kısa zamanda oyunu indirip deneyeceğim.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan
|
![]() Arkaaşlar oyun güzelde tam olarak çözebilen varsa bir anlatıversin bizlerde sevinelim şuana kadar sadece 8cm sazan yakaladım
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Sen yakalamayı başarmışsın.. Ben onuda beceremedim.. ![]() ![]() ![]() Anca misina koparıp, takım yapıp, solucan takmayı öğrendim.. Bakalım akşama kadar uğraşırım.. ![]() ![]() ![]() ![]() Seninkinden daha uzun yakalarsam haber veririm... ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan
|
![]() Bu arada 3 boyutlu gözlükleri takmayı unutmayın ..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
Pişti Oyunu Ve Hukuk Düzeni | baturhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 11-09-2007 16:17 |
Bedava Balık Oyunu..! | Anıl ÜNALAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 30-07-2007 21:48 |