|
Dökümanlar ve Makaleler Makale veya döküman yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar merhaba eminim bir çok arkadaşımız hotbirt uydusunda bulunan cahasse pache av kanalını seyrediyordur Özellikle balık avıyla ilgili bölüm çıktığı zaman evde çıt çıkmıyodur. Aynen bizdede öyle ellerinizden öper ikitane oğlum var balık hastası o kanal açıldığı zaman üçümüz beraber ekrandan kendimizi ayıramıyoruz.Annemiz hariç ancak ben size başka bir uydu başka bir kanaldan bahsedeceğim uydu adı hispasat kanal adı caza pesca mükemmel bir kanal cahasse pache kanalından konu olarak daha zengin mükemmel bir kanal merak eden arkadaşlarımız olursa teknik olarak yardımcı olurum .Bu zevkten mahrum kalmamak için üçüncü çanağıda monte ettim. Hepinize iyi seyirler.
star/ankara Bu mesaj en son " 14-04-2006 " tarihinde saat 17:45 itibariyle star tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Star kardeşim o kanal chasse pechenin ispanyol versiyonu değil mi zaten...Aynı konular ama yayın sıklığı farklı sadece...Birbirlerinden farklı bir şey yayınlamıyorlar yanılmıyorsam ama zamanları farklı...
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar,astra uydusunda 'sezon' diye bir kanal var.bazı bölgelerde 90'lık,bazısında da 160'lık çanak gerekli.lnb.universal olacak.
__________________
Murat 1966 MALATYA |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sevgili Murat,
Season kanalı yaklaşık iki senedir,çözülemeyen şifreli yayın grubunda ,1.60 lık çanak la olmazsa bile 1,25 likle (İzmir için) sinyal almanız mümkündür,sevgilerimle
__________________
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Seko günaydın cazaypesca bence daha faklı gibi çünki chasse pechedeki yerler,kişiler, yorumcular çok farklı. Cazaypesca chasse pecheden balık avı konusunda daha zengin olduğunu düşünüyorum.Seko sen seyrediyormusun?
Murat kardeş bahsettiğin sezon adlı kanal av üzerinemi? İyi bir pazartesi dileğiyle hoşca ve dostca kalın. star/1965/ankara |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Burada adı geçen kanal Seasons 2000 lılarda almanyadada vardı ve halende Planet-Tv diye bir kanalda az da olsa programları var.
__________________
Selim Öner 23.01.1962 Almanya |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar cazay pesca hispasat uydusu batı yönüne bakıyor. Herkes 120 çanakla seyrederken ben ankarada 90 lık çanakla 360 kanal indiriyorum. Ege bölgesindeki arkadaşlar rahat seyredebilir İzmirdeki arkadaşlarda rahat seyretmesi lazım Selim kardeş merhaba almanyada hangi uyduları seyrediyorsunuz.
star/1965/ankara |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Star merhaba bizin bulunduğumuz mahalede çanak anten yok denecek kadar az ben şahsen kablolu yayını seyrediyorum yüzelliden fazla kanal var artı otuza yakın türk kanalları bana yetiyor.
__________________
Selim Öner 23.01.1962 Almanya |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Tşk. selim kardeş buradada çanakları kötü görüntü oluşturuyor diye kaldırılacak söylentisi var.Ama inan çanakları almamın sebebi av ve belgesel kanallar inşaallah kaldırılmaz hoşcakal.
star/1965/ankara |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
balık avı kanalı | fahrettin | Rastgelsin Kahvesi | 3 | 14-12-2009 22:13 |
İnternette balık avı kanalı | atomik07 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 25-09-2006 07:38 |