Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > RASTGELSİN HAKKINDA > Organizasyonlar

Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında...

Anket Sonuçlarını Görüntüle: 22 ya da 23 nisan / kıyıdan ya da tekneden
22 nisan kıyı diyenler 10 40,00%
22 nisan tekne diyenler 6 24,00%
23 nisan kıyı diyenler 9 36,00%
23 nisan tekne diyenler 0 0%
Oylayanlar: 25. Bu ankette oy kullanamazsınız

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 20-04-2007, 19:25   #91
mufi
Guest

tago biraz önce Erhan ile konuştum. yarın buradan araştırma yapacagım 03:30da buradan hangi vasıtalar geçiyor onu ögreneyim daha sonra erhan a dönecem. bu arada yem işini oradan biri ayarlarsa iyi olur. birde bana özel bir soru gidecegimiz yer kuzeyli havayı alırsa rüzgar öğleden sonra sertliyor.
konuyu kipada konuşuruz. erhanın fikri zeytineli gibi güneye bakan yerler ben de aynı fikirdeyim.. orada konuşulur.
eger gidecegimiz yerde su üstü kefal varsa bana 10/ tane sülünes fazla
bile gelir zira ben yemliyi atar yere koyar ve başka tarafa geçip kefal beklerim.benim alacagım kendime 3/4 adet makine ekmegi/taze...
  Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 20-04-2007, 19:29   #92
Taygun KOCABIYIK
ADMİN

Taygun KOCABIYIK kullanıcısının avatarı

Muvaffak abicim daha geçen hafta ordaydım tık demedi oralar için erken diyorlar ama illa zeytineli derseniz ben uyarım maksat muhabbet.

Her türlü sorun, soru ve iletişim için
-www.facebook.com/taygun.kocabiyik
Taygun KOCABIYIK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-04-2007, 19:35   #93
mufi
Guest

Alıntı:
İmBat tafarından gönderildi
Muvaffak abicim daha geçen hafta ordaydım tık demedi oralar için erken diyorlar ama illa zeytineli derseniz ben uyarım maksat muhabbet.
kipa parkında karar verilir..
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-04-2007, 21:06   #94
kturkol
Kaptan

kturkol kullanıcısının avatarı

Alıntı:
İmBat tafarından gönderildi
Kimseden tık yoksa tık yaratalım muvaffak abicim.
Yer olarak GERENCE olması taraftarıyım geçen hafta serkan abiyle gittiğim yer gayet güzeldi kalabalık avlanmaya uygun dip yapısı pek takılmıyor çuprada var kefalde var muvaffak abimiz için
Serkan abi beni alır yol üzerinden biz onur abiyi alabiliriz. Serkan abi şehir dışında şu an karar yetkisini bana verdi
Kıvanç abi narlıderede oturuyor zaten rica edersek akşamdan yem işinide halleder diye düşünüyorum.
Erhan abide muvaffak abiyi alıcak tamamdır.
Cevat abiye telefonumu vermiştim buluşma yerini ve saatinide kesinleştirelim aradığında net cevap verebilelim.
Gün 6 gibi aydınlanıyor av yerinde 6 gibi olsak tam süper olur diye düşünüyorum. Buluşma yeri için ise balçova kipa önü olabilir herkesin bildiği bir yer. Saat 4:30 gibi kipanın önünde buluşursak rahat rahat acele etmeden yavaş yavaş gerenceye tam vaktinde varırız.
O saatte açık yer bulamıycağımız için bir önceki günden gerekli nevaleyi hazırlamak gerek. Ne yiyip ne içicez onada karar verelim ona göre yarın alışverişimizi yapıp çantalarımızı hazırlayalım.
evet beyler yem siperişlerini alayım.

ayrıca arabaya iki kişi alabilirim veya varsa fazladan yer bende sığışabilirim.

arkadaşlar bir adet varilimiz var ateş ve mangal için. kömürü getiren öğlen yemeğini götürür. hadi bakalım.

Bu mesaj en son " 20-04-2007 " tarihinde saat 21:10 itibariyle kturkol tarafından düzenlenmiştir....
kturkol Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-04-2007, 21:29   #95
ADNAN
Organizatör

ADNAN kullanıcısının avatarı

onur, tagoyu ve seni alırım, ordan sonrasını organıze yap,kıvanç kahvaltı yaptığımız kahvde olacak narlıderede benden bu kadar.....varmı gelennn?
silah zoruyla oldu ama inşallah değecek
Eski 21-04-2007, 07:55   #96
mufi
Guest

ok gidecegimiz yerde kefal var ise en azından umut var ise ben devamlı kefal takılırım bu durumda bana sülünes daha verimli ve ekonomik olması açıından 3 paket yeter sanırım..tek iğne uzun köstek yapıp atarım..bu durumda fazla yem gitmez..yani herhalde 30 adet sülünes olsa yeter sanırım.
teşekkürler kıvanç
(((bu arade millete tabakta balık gösterip dolduruşa getirelim dedik ama yanındaki nevaleyi bulamadım)))

Bu mesaj en son " 21-04-2007 " tarihinde saat 07:57 itibariyle mufi tarafından düzenlenmiştir....
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-04-2007, 08:04   #97
giritli
Kaptan

giritli kullanıcısının avatarı

kıvanç benim 1 numaralı yemim boru kurdu malum...bugün balıkhaline bakıcam...ordakiler hem daha güzel hemde daha ucuz oluyor...bi aksilik olursa sana haber verebilmek için özelden cep tlf.nunu yazarsan sevinirim...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

giritli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-04-2007, 08:53   #98
er35han
Kaptan

er35han kullanıcısının avatarı

arkadaşlar yemleri akşamdan alırsak sabaha kadar yoğurt olmazlarmı?akşam parasını verip ayırtsak sabah geçerkende en taze yemleri alsak nasıl olur? varsa böyle bir imkan değerlendirelim.
yemek konusunda da bence herkes evden kahvaltılık birşeyler getirsin, öğle yemeği içinse bugün marketten but,kanat,içecek vb. birşeyler alıp av yerimizde mangal partisi verelim derim (bir araya geldiğimizde de hesabı çıkarıp paylaşırız)

en güzel günlerimiz;henüz yaşamadıklarımız
erhan karasu/1975/gaziemir-İZMİR
er35han Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-04-2007, 09:41   #99
giritli
Kaptan

giritli kullanıcısının avatarı

Alıntı:
er35han tafarından gönderildi
arkadaşlar yemleri akşamdan alırsak sabaha kadar yoğurt olmazlarmı?akşam parasını verip ayırtsak sabah geçerkende en taze yemleri alsak nasıl olur? varsa böyle bir imkan değerlendirelim.
yemek konusunda da bence herkes evden kahvaltılık birşeyler getirsin, öğle yemeği içinse bugün marketten but,kanat,içecek vb. birşeyler alıp av yerimizde mangal partisi verelim derim (bir araya geldiğimizde de hesabı çıkarıp paylaşırız)
Erhancım aslında doğru söylüyorsun...artık havalar ısınmaya başladı...ben normalde birgün önceden alıp balkona koyuyordum bişey olmuyordu...şimdi buzdolabına koymaya kalksam sonuçlarını düşünemiyorum bile ...yemci zeynellin telefonu olan varsa gelenlerin kesin sayısına göre kim ne yem kullanır söylese ona göre akşamdan ayırtabiliriz...
Muvaffak abime 3 ekmek arası 30 sülünes....
Ben kanımca 5-6 paket boru kurdu kullanırım...duruma göre akşamdan sardalya bulabilirsem 1 kg kadar alıp tuzlamayı düşünüyorum...

Bir tavsiyem daha olucak...yemleri giderken bile alsak pazar günü havanın epeyce sıcak olucağı görünüyor...yani yemler öğleni bulmadan cacık olabilir...
Eğer evinde şu milyoncularda falanda satılan termos tarzı sebillerden olan varsa getirirse iyi olur...bende bi tane ufak var...içine 2 tane kaset tarzı buzluk yada 0,5 lt.lik şişeyi dondurarak koyuyorum...yemlerim akşama kadar dipdiri kalıyor...

giritli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-04-2007, 11:06   #100
gokseldbuga
Guest

Bu kadar hazılrık yapıyorsunuz, Allahaşkına bari fotoğraf makinasını unutmayın
  Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları