|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Eeeee evden kaçanların sonunun nasıl olduğunu göstermişsiniz Ergun abi.
Kaçaklara iyi bir darbe vurmuşsunuz. Bundan sonra değil kaçmaya çiftliğin koyundan bile çıkmaya kimse cesaret edemez herhalde. Ekipte sağlam zaten. Değil kaçan uçan bile kurtulamaz.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kaba lidakiler çok güzel gözüküyor ustadım .. Afiyet olsun
![]()
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kadronun güzelliğine layık bir av olmuş hepinizi tek tek tebrik ederim güzel abilerim.
Daha güzellerinin daha irilerinin tekrar oltanıza gelmesini diliyorum.. İğneniz keskin avınız pullu olsun ![]()
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() eeee bu kadrodan da böyle bir av beklenirdi zaten ben bu kadarını sizin için az diye niteliyorum 1 römork dolusu beklerdim sizden
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ya herşey çok güzel ama inanın hiç tatları yokk çftlik balığı saman gibi oluyor 1200000 adet cupradan bukadarr tutulduu :=))
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ergundurusel;
harika bir av olmuş....kutlarım...denizde Çipura bırakmadınız....olta ilemi yakaladınız yoksa ağ ile mi....Bu kadar çok balık olunca insan şaşırıyor...Helal olsun....teşekkürler paylaşım için...
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Üstad
|
![]() hepsi olta ile yakalandı sürü aşağıda olunca oltayı tabana bile indirmiyor. pazar günü de aynı yerde sürünün devamını aradık yaklaşık 20 km yol yapmışızdır ama 1 tane bile denk gelmedi kısmet haftaya....
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Şimdiden rastgelsin diyorum.
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Doğal seleksiyon bu olsa gerek...
![]() ![]() Sevgili arkadaşlar, bereketli olsun...Harika bir av anısı olmuş... ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
DEVEKUŞU’NUN 1 nci.CUMHURİYET GEZİSİ (19.mayıs.2012-29.ekim.2012) | benimyelkenlim | Organizasyonlar | 0 | 19-12-2011 20:30 |
karareis av raporu | adnan21 | DENİZ AVI KARADAN | 9 | 29-03-2011 08:26 |
30-01-2011 Seferihisar Av Raporu Resimler Eklendi | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 11 | 05-02-2011 18:58 |
23.10.2010 İzmir Güzelbahçe Av Raporu Video Eklendi. | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 27-10-2010 19:55 |
09 ocak ANTALYA AV RAPORU | foker2008 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 27 | 14-01-2009 10:58 |