|
![]() |
#1 | |||||
Üstad
|
![]() merhaba arkadaşlar
havanın düzgün olmasını fırsat bilip bacanak ( murat baykent ) ve ben seferihisara yola çıktık botu denize indirip avlak yerine varmak saat 10 u buldu . daha önce bir arkadaşımın kertiriz verdiği yere oturduk . ilk 1 saat bir şey yok bol ısparoz var sonra ısparoz kesilince dedik aşağıda kuzular dolanıyor . sonra çekmeye başladık kuzuları . bu arada bacanak bir de akya buldu . saat 13 te işlem tamamlanmış idi . balıklar güzel bir tanesi deniz gerisi çiftlik kaçkını ama olsun onlar da denizde günler geçirince lezzetleri artmış. hepinize rastgelsin diyorum. bu arada resimlerin kötü olanı 27-01-2011 tarihli aynı yerdeki avımdan . yem : mamun ve palet takım : 3 lü iskandil ve zokalı takım [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ERGUN DÜRÜSEL 0532 231 84 38 1958 İZMİR RH+B Bu mesaj en son " 02-02-2011 " tarihinde saat 17:50 itibariyle ibrahimz35 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() Ergun abi paylaşım için teşekkürler..
Resimleri gördüm.. Murat abinin açtığı konuda .. emeğinize sağlık.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() Bende düşünüyordum kendi kendime bu Murat kardeşim bu havada nasıl çıktı ava diye.Yer belirtmemiş diğer konuda. Meğerse Sığacıktan çıkılmış. paylaşım için teşekkürler..
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Üstad
|
![]() süleyman kardeşim
sıgacık değil teos düzelteyim.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat a sorduğum sorunun cevabını sizden aldım abi tekrar tebrikler daha güzellerine rastgele Ergun abi.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Banned
|
![]() Tebrik ederim.Murat Kaptan a sorduklarımızın cevabını buaradan aldık.Rastgelsin..
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() Tebrikler ustam
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler
![]() Murat abinin olduğu yerde balık vardır ![]() Devamını diliyorum ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bu soğuk günlerde böyle bir av raporu helal olsun
![]() |
![]() |
#10 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bacanak, maşallah çok güzel bir av olmuş.
Zaten sen olmasan Murat abi o balıkları yakalayamazdı. Senin şansına Murat abide boş dönmemiş. Şaka bir yana balıklar çok güzel. Daha irilerini İnşallah beraber yakalarız.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Foça 09-01-2011 | adolomorola | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 44 | 15-04-2011 16:39 |
Eşkina avı 09.01.2011 | Murat ÇAKMAKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 21 | 21-01-2011 18:48 |
14.01.07 Seferihisar Körfezi Raporu | levrek | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 19-03-2007 21:26 |
21.01.07 Seferihisar Raporu | levrek | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 01-02-2007 12:28 |