Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI (TEKNEDEN)

DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm.

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 22-02-2012, 10:22   #1
avlar
Kaptan

avlar kullanıcısının avatarı

Thumbs up 21.02.2012 Çeşme Mercan Avı (83 Parça)

4 kişi gitmeyi planladığımız ava Ferhat abinin hastalanmasıyla 3 kişi yola çıktık.Bu vesileyle Ferhat abiye de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Saat 06 da teknemizle 1 saatlik av bölgemize doğru yola çıktık.Kaptanımız Mustafa bir gün önce de 3 kişinin 100 parça mercan yakaladığını söyleyince moralimiz baya düzeldi ve av yerine varıncaya kadar heyecanla sülünezlerimizi hazırladık.Derinlik 75 m , hava da 2-4 gündoğusu idi.Gerçekten son zamanların en iyi avını yaptık diyebilirim.Mustafa Kaptan'ın adetidir avın son 1 saatinde sayacağım der ve herkesin kovasına el atar.O saate kadar lay lay lom geçen avımız; Muharrem 'in kovasında 59,Mustafa abinin kovasında 45,benim kovamda da 59 mercan(diğer balıklar sayılmıyor) çıkınca bir anda herkes savaş baltalarına sarıldı.Daha önce bana ait olan 70 parça mercan rekorunu Muharrem ''Tamer geçeceğim rekorunu'' demesiyle avın son 1 saati müsabakaya döndü.O saate kadar jig kamışıyla avlanırken ben hemen hassas kamışımı ve bana göre mükemmel Okuma Trio(55) makinemi çıkarttım.Sonunda muharrem benim eski rekorumu 72 parçayla geçti, ama bir gerçek vardı ki ben yeni rekoru 83'e çıkartmıştım.Buradan Muharrem'i tebrik ediyorum ve ona ''Birşey 1 kere olursa Şans'tır, 2 kere olursa Tesadüf'tür,3 kere olursa İstikrar'dır'' diyorum.Toplamda da 3 kişi 210 parça mercan tutarak son günlerin pasını üzerimizden attık.Herkese çok daha iyi avlar diliyorum.Rastgelsin.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Bu mesaj en son " 22-02-2012 " tarihinde saat 12:51 itibariyle Anıl ÜNALAN tarafından düzenlenmiştir....
avlar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları