![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi Allah korusun ölme tabii ama bir de ölmekten beter durumlar var... Neyse aklımıza iyisini getirelim biz yine, inşallah Allah gönlüne göre versin...
Bu arada seni de zıpkın işine transfer ediyoruz bakıyorum abi ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abi dalış olayı hakkaten bam başka ben adam gibi bi kefal vurdum sonunda inan sudan sanki dünyayı kurtarmış gibi çıktım resimi bu bölümde bulabilirsin ehh birde tebrik yaz be abi moral gelsin hehe
![]()
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi valla dalmak apayrı birşey. Olta da çok büyük keyif benim için ama suyun altı daha değişik bir duygu. Av yapsan da yapmasan da...
Bu arada hemen söyleyeyim teknikleri okumakla iş bitmiyor, ben de teorisini yedim yuttum ama uygulama bambaşka haberin olsun ![]() ![]() Ne zaman istersen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Miço ![]()
|
![]() s.a.serkan abicim suluovanın eraslan kasabasındanım ama 22 senedir konyada ikamet ediyorum ayrıca her sene geliriz bütün akrabalar amasya, merz,fon ve suluovada.ve dahada ayrıca heralde siz alabalıga derinöze gittiniz ..bayram tatilini merzifonda geçirdim ve 5 saatimi o baraja ayırdım 2 ala kuzu tuttum 3. yü çekerken biliyosun dibi hep çalı taktık anlayacagın neyse güzel bi av olmuştu ama foto çekemedik tabi ve abi inan alabalık avlayan insanın başka balıklar gözüne gözükmüyür katılıyomusun bilmiyorum tabi tatalısu balıkçılıgında ...neyse abi sen neresinden sin amasyanın?
ve ayrıca tüm dostlara duyuralım bende balık ve motor hastalıgı var bu görmüş oldunuz motor merzifonda ikamet eden teyzeoglu volkana ait. yalnız tambir motordelisi beni arkasına aldı ve merzifon samsun yolunda 140 170 bastı kendimi kaybettim bana bildigim butun duaları okuttu sagolsun ![]() kısacası tam bir ölüm makinesi ......selametle
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Miço ![]()
|
![]() koyarız be Yunuscanım şimdi havalar soguk işallah bahara şöyle bizim konyada sazandan başka balık yoktur vardır ama nadir levrek gibi.....kal selametle
![]() |
![]() |
#19 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
hani hiç olmadı iri balık vurdun 2. atış gerekli body varsa el edersin gelir vurur ![]() Bu topic çığrından çıktı abi ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() bana göre iki tekerleklilerin en güvenlisi bu... ![]() ![]() ![]() buda benim cengaver "bekir"...bekir 36 yaşında...ben "bekir abi" derim...bu onun hoşuna gider... ![]() bilgisayarımda bi resmi olmadığı için netten bi benzerini indirdim... abs,asr,ebd,hava yastığı,yol bilgisayarı,enjeksiyon sistemi,otomatik cam ve kapılar,hidrolik direksiyon,xenon farlar,otomatik hız kontrolü,immobilizer,dijital göstergeler,klima,radyatör,katalitik konvektör,termostat,cd çalar...daha doğrusu bi araçta bulunması gereken herşeyin % 90'ı bulunmamaktadır...bekir bu yeniliklerden bihaberdir...ve ben bu konuda hiç sesimi çıkarmamaktayım...unutmadan bekir'in benzine karşıda allerjisi var (daha doğrusu pek alışkın değil) 100 km.ye kaç saniyede çıktığı konusunda bi tespit yapamadım zira km.saati çalışmamakta...ayda yaklaşık 1500 km. yol yapıp tık dememektedir( ![]() rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Işte Firsat !!! | ADNAN | Organizasyonlar | 33 | 28-01-2008 15:24 |
işte bu kadar | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 07-07-2007 18:02 |
Bir terslik var bu işte | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 4 | 19-09-2006 19:22 |
işte denizlerimizin katilleri | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 15-11-2005 06:03 |
Işte Bu | Bir Dost | Tanışma | 9 | 22-09-2005 08:10 |