|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ya arkadaşlar sazana fazla laf atmayın bozuluyorum.Sizler boklu kebap yememişsiniz de sazanın kıymetini bilmiyorsunuz.Ben çiprayı sevmem varmı itirazı olan.Denizi olmayan yerde onlar birer levrektir.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mehmet abicim sinirlenme
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İlker sen niye kızıyorsun,bizimki espiri.
![]() |
![]() |
#15 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Ehh tatli suyun nimetlerinden cok tatdik. Boylari buyudukce et yavanlasiyor. Ideali orta boylar. Favorim yayindir. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ama beyler sazandan sazana fark vardır. tabiki aynalı sazanada kılçıklı lezzetsiz demezsiniz herhalde. sasanlar malum ceşit çeşittir. kara sazan pullu sazan aynalı sazan, eh tadını bilen bilir. arkadaşın söğlediği gibi,bizde deniz olmayınca onlarla yetiniyoruz. bunada şükür. hani derlerya ( keçinin olmadığı yerde koyuna abduramançelebi derlermiş.) bizimkisi öğle işte. saygılarımla.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Guest
|
![]() walla gürkan abi...sazanın aynalısıda makyajlısıda bir bence
![]() ki sözünde haklısın "koyunun olmadığı yerde keçiye abduraman çelebi derler... ![]() rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() doğan kardeş gerçekten aynalı sazan diğer sazanlara benzemez. aynalıda kılçık yoktur. sadece iskeleti vardır. okadarda olsun, nede olsa balık bu.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() selam bende sitenin yeni üyelerindendim ve arkadaşlarımşla hemen herhafta yakın çevredeki barajlara gidiyoruz ama bir türlü tutamıyoruz daha yeni başladık bu işe çıok hoşuma giidiyor ama tutamayınca hevesim yavaş yavaş kaçıyor her şeyi denedim ama olmadı bi yardım lütfen..ayrıca kamış oltam ve dip oltalarım var dip poltalarım küspeli genelde küspli oltayla tutmak doğrumudur.civardaki barajlarda genelde alablıkve sazan var ayrıca kamış oltada tek kancamı olmalı? yada nasıl bir hazırlık yapmalıyım? tavsiye edeceğiniz yem varmı? iğneye o yemi nasıl bağlamalıyım?çok acil yardım lazım yoksa bu işten iyiden iyiye soğuyacağım lütfen çok acil yardım şimdiden teşekkür ederim...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sazan avı | MAVİ FENER | Videolar | 0 | 27-11-2009 01:41 |
sazan | genç_balıkcı_77 | Tatlı Su Balıkları | 14 | 20-07-2009 12:42 |
İri sazan. | ykmk | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 15 | 17-08-2006 11:25 |
Sazan Avi | Güven ÖZYELDAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 1 | 21-07-2006 23:01 |