|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() enteresan derecede ayrıntılı bi site...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] rastgelsin... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() eline sağlık Doğan, tatlı sucuların işine yarayacaktır...
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Tatlı su'da avlanan avkadaşlarım.Epeyden beri sesiniz soluğunuz çıkmıyor.Balık mı yok,yok sa soğuklara yenik mi düşdünüz........
|
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() arkadaş yazıyorsunuz tatlı suyla ilgili yazıları gidemedik bu güne kadar hiç kaşındıryorsunuz her tarafımızı bizimde, yazacağınıza alın götürün bizide bir gün ava tadalım şu tatlı su avınıda
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ya arkadaşlar sevemedim şu sazan etini. avı hoş da..........
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() haklısın ilker abi.sazanın avı çok zevkli ama tadı için aynı şeyi söyleyemem.
bide abi bu sazanların bulundukları suyun temizliğine göre lezzetleri değişiyor. ben birsefer bataklıklı bir suda sazan yakaladım.vallahi tadı tıpkı o çamur gibiydi.ama daha temiz dibi kum ve çakıl olan ve etrafı çamlık olan gölerdeki sazanlar gerçekten farklı.bana çok lezzetli geldi.hele hele aynalı sazanın eti diğerlerine göre daha lezzetli. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ya arkadaşlar sazana fazla laf atmayın bozuluyorum.Sizler boklu kebap yememişsiniz de sazanın kıymetini bilmiyorsunuz.Ben çiprayı sevmem varmı itirazı olan.Denizi olmayan yerde onlar birer levrektir.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sazan avı | MAVİ FENER | Videolar | 0 | 27-11-2009 01:41 |
sazan | genç_balıkcı_77 | Tatlı Su Balıkları | 14 | 20-07-2009 12:42 |
İri sazan. | ykmk | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 15 | 17-08-2006 11:25 |
Sazan Avi | Güven ÖZYELDAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 1 | 21-07-2006 23:01 |