![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() doğru söylüyorsun oalaya bu şekilde yaklaşmak daha akılcı. ucuzluğuna kanmamak lazım. teşekkürler onurum.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İlker abi sanırım dönüşün muhteşem olacakk bekliyoruz seni abicim dört gözle
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
bu linke bi göz atın derim ben...erol abinin yardımlarını esirgemeyeceğinden eminim... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#14 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar cps en guzel yanı 40yılda bır buldugun meranın yerını kaybetmiyosun bende yok ama olan teknelerın pesine takılıyorum.
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar bu konuda benim bir fikrim var...Aslında daha önce pekçoğunuzla paylaştım ama pek sıcak bakan olmadı...Mesela İzmirden organizasyon yapıp da balığa genellikle birlikte çıkan belli başlı kişiler var...
Ben,Adnan abi,Haldun,Güven,Mert,Göksel,Tago ilk etapta aklıma gelen isimler... Mesela uygun fiyatlı bir gps ya da sonar bulsak ve kişi başı 20-30 ytl gibi bir fiyatla satın alsak nasıl olur...tekneyle balığa çıkacağımız zaman genellikle bu eküri hep beraber olmuyormu nasılsa...
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Organizatör
|
![]() Onurum bana uyar kardeşim, yanımızda taşırsak en azından kullanmayı da unutmayız.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar gps bende 2 adet gps var biri garmin digeri Medland el tipi fiatlarıda uygun Birisi türkç diğeri ingilizce garminin gps 12 isimli gps i daha kulanışlı ve kolay radarı ve gps olan arakaşlardan kordinatları alıp yüklüyorum ve o yere gidiyorum. Yeni keşfettiğin yerleri işaretliyorum. Şu sıralar çıkan balık bulcu el tipi onuda denedim pek hoşlanmadım altından bir balık geçiyor zıt ötüyor büyük balığıda küçük balığıda ötüyor sonra kullanılan ayna ancak 10 15 mt de işe yarıyor. Tekneksi olan arakadaşlar yani velhasıl balık bulucu hikaye ama garminin hem gps hem su altı radarı var fiatıda uygun hemde taksitle 2 arkaşa yeni aldık özllikleri çok iyi hemde türkçe. hadi rasgele
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yorumlarını için teşekkürler, açıkçası ben balık bulucuları balığı bulmaktan çok zemin yapısını anlamak için kullanmaktan yanayım, düzgün taşlar bulunduktan sonra balık genelde oralarda oluyor zaten
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Casio fishing gear aw_82 saat | polmurat | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 99 | 02-06-2012 21:57 |
JRC'nin balık bulucu cihazı | MAVİ FENER | Balık bulucular- Sonar | 1 | 30-11-2011 15:34 |
balık bulucu sonar hakkında yardım | isyankar2009 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 01-11-2010 21:40 |
2 saat kaldık | eminkaya | ZIPKINLA SUALTI AVI | 14 | 21-06-2008 11:21 |
Forumumuzda en çok 17 kişi, 11-08-2005 saat 10:22' de çevirimiçi oldu. | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 15 | 25-12-2005 01:13 |