|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() Sordum ben.İşleri yoğunmuş,gelecekmiş...
![]() |
||
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selam arkadaşlar,
Hepinizden yokluğumdan dolayı özür dilerim,lakin yaşama bir türlü yetişemiyorum.Üstad Özdemir Asaf ında dediği gibi "beni bu hayat değil,bu telaş öldürecek" diye koşturup duruyoruz.Neyse bu arada tüm özverileri ile çalışan arkadaşlarıma da ayrıca teşekkürlerimi sunarım.Sitemiz el birliği ile gün geçtikçe daha da güzelleşecektir,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
Beni bu güzel havalar mahvetti, Böyle havada istifa ettim Evkaftaki memuriyetimden. Tütüne böyle havada alıştım, Böyle havada aşık oldum; Eve ekmekle tuz götürmeyi Böyle havalarda unuttum; Şiir yazma hastalığım Hep böyle havalarda nüksetti; Beni bu güzel havalar mahvetti Orhan Veli Kanık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#16 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İstanbul Kıyılarından Nerede Ne Çıkıyor | nihatkr | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 8 | 13-09-2008 08:43 |
Nerede bu balıklar? | paşalı | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 02-02-2008 12:36 |
Selim (balıkcı) abi Nerede anketi | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 72 | 12-06-2007 06:22 |
Nerede ise karadan asla diyeceğim......! | Uzm.Dr.Rastgele | DENİZ AVI KARADAN | 21 | 25-04-2007 08:26 |
Üyeler nerede | balıkcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 18 | 17-04-2007 05:25 |