|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler adnan abim,gönlünce bir av yapmana çok sevindim.çipura lidaki olmasada tekneye çıkanlar onları aratmamış,devamı olur inşallah abicim.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar detay yazmaya sanırım gerek yok adnan abi herşeyi anlatmış sağolsun.
gerçekten güzel bir avdı. teşekkür ederim. gerçi 12 saat kadar denizde kalınca beni baya yordu ama deydi doğrusu.
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Organizatör
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Tebrikler Adnan Bey,
Organizasyona pek ilgi olmadığını söylüyorsunuz ama ben size mesaj gönderdim. Katılabileceğimi söyledim sizden dönüş olmadı. Tekrar tebrikler... ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tamam Adnan abicim tarihi not al hava müsait olur ise ve önemli bir aksilik çıkmaz ise Karaburun yapalım. Çeşmealtı iyi güzel ama karaburunun havası bile başka
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
01.02.2009 pazar | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 04-02-2009 20:42 |
bu pazar | celocan | Meteoroloji,Navigasyon , Harita ve Denizcilik | 1 | 25-11-2008 16:44 |
Pazar macerası | paşalı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 23-03-2008 00:45 |
13.mayıs.pazar | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 11-05-2007 10:22 |
01 nisan pazar | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 8 | 03-04-2007 11:42 |