|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Akadaşlar bu söylediğim gerçekten geyik değil gerçek şu toplu taşıma araçlarında eline almış 2 bozuk para kulağınızın dibinde şakkuda şukkada oynayanlar varya işte bunu yapanlara ayar oluyorum bir başka ülkede bunu yapanlar olursa rahatlıkla küfür edebilirsiniz çünkü sizin söyleyeceğiniz her şeyi harfiyen anlayacaktır.Çünkü o da kesin bir Türk
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() abi o kabul edilebilir birşey.
Peki şu otobüste yer vermen için üstüne abanan kişilere ne demeli tamamen rahatsızlık veriyorlar sana ben genelde inat edip kalkmıyorum yer vermiyor değilim tabi ama verdiğim kişiyi ince eleyip sık dokuyorum yani gencecik adama yer vermem ama gerçekten oturmaya ihtiyacı olan yaşlı teyzecim veya bir amcam olunca veriyorum diğerlerinden nefret ediyorum ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
sazan yetiştiriciliğinde su ve toprağın özellikleri | MAVİ FENER | Tatlı Su Balıkları | 0 | 21-07-2009 16:11 |
Ülkemizdeki Tatlısu Balıkları ve Özellikleri | yakup | Tatlı Su Balıkları | 0 | 27-02-2008 22:06 |
Kanadada Bir Türkün Günlüğü | baturhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 04-01-2008 15:26 |