|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Miço
|
![]() KANADA'DA BİR TÜRK'ÜN GÜNLÜGÜ
> Sevgili Günlük > > 12 Agustos > Kanada'daki yeni evime tasindim.Çok heyecanliyim.Burasi çok güzel.Daglarin > manzarasi muhtesem.Onlarin karlarla kapli halini görebilmek için sabrimi > zorluyorum. > > 14 Ekim > Kanada dünyanin en güzel yeri.Yapraklar kirmizi ve Turuncunun tonlarina > dönmeye basladi.Bir atla kir gezintisi yaptim ve bir kaç geyik gördüm.Çok > güzeldiler.Muhtemelen yeryüzündeki en harika hayvanlar. Burasi cennet > olmali.Burayi çok seviyorum > > 11 Kasim > Geyik avlama sezonu kisa bir süre sonra basliyor.Böyle Harika hayvanlari > oldürmeyi nasil olurda isterler anlamiyorum.Umarim Yakinda kar yagisi > baslar. Burayi seviyorum. > > 2 Aralik > Dün gece kar yagdi.Heryerin beyaz bir örtü ile Kaplanisini seyretmek için > gece kalktim.Tipki karpostal gibi. Disari çiktik Merdivenlerdeki ve garajin > önündeki karlari kürekle temizledik. Kartopu oynadik(ben kazandim).Kar > temizleme makinesi (belediye'nin)gelince,garajin önündeki karlari tekrar > temizlemek zorunda kaldik.Harika bir yer.Kanada'yi seviyorum. > > 12 Aralik > Dün gece biraz daha kar yagdi. Kar temizleme makinasi İle garajin önündeki > karlari tekrar temizledik. > Burayi seviyorum. > > 19 Aralik > Dün gece biraz daha kar yagdi.Ise gitmek için garajdan çikamadim.Burasi çok > güzel bir yer fakat kürekle kar temizlemekten yoruldum. > Kar temizleme makinesina Lanet olsun! > > 22 Aralik. > Bu beyaz boktan dün gece biraz daha yagdi.Kürekle kar Atmaktan ellerim su > topladi ve belim agrimaya basladi. Kar temizleme Makinesinin ben garajin > önünü kürekle temizleyene kadar yolun kösesinde Gizlendigini > düsünüyorum.P.z...k... > > > 25 Aralik > ....ttigimin yilbasisi.Yine yagdi.Eger kar temizleme makinasini kullanan > p.z...gi bir elime geçirirsem yemin ederim o pustu gebertecem.Yollardaki > lanet buzlari eritmek için neden daha fazla tuz kullanmadigini anlamiyorum. > > 27 Aralik > Allahin belasi dün gece yine yagdi.Kar temizleme makinasinin en son > gelisinden beri 3 gündür karlari kürekle atamadigim için eve hapsoldum.Hiç > bir yere gidemiyorum.Hava durumunu sunan spiker bu gece 25 santim daha > yagacagini söyledi. 25cm karin kaç kürek edecegini Biliyormusun ? > > > 28 Aralik > Kusbeyinli spiker yanilmis.83cm daha yagdi.Bu gidisle Karlar yazdan önce > erimez. Kar temizleme araci kara saplandi ve hiyar oglu Hiyar sürücü benden > küregimi ödünç istedi. Karlari temizlerken tam Alti kürek kirdigimi ve > sonuncusunu da onun kalin kafasinda kirmaktan zevk duyacagimi söyledim. > > > 4 Ocak > Nihayet evden çikabildim.Markete gittim ve yiyecek aldim. > Dönüste lanet geyigin biri arabamin önüne atladi.Arabamda Yaklasik 3000 > dolarlik hasar var.Bu ....mis hayvanlarin hepsini Gebertmek lazim.Lanet > yaratiklar her yerde arlar. Umarim avcilar hepsinin kökünü kurutur. > > > 3 Mayis > Arabayi sehirde bir tamirciye götürdüm.Yollara dökülen Bas belasi tuzlar > yüzünden arabamin kaportasi çürümüs. > > > > 10 Mayis > Florida'ya tasindim. |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balıkçının Günlüğü "DÖNÜŞ" | BLACK SHARK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 11-05-2007 08:47 |
Rüzgar2 nin Forum Günlüğü | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 23-12-2005 20:45 |
Türkün özellikleri | VOLKAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 11 | 12-12-2005 05:38 |
Balik Avi Günlüğü Tutmak | aserkansatı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 20 | 31-10-2005 19:24 |