|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Sevgili arkadaslar,
Bugün pazar biraz istirahat ediyorum,anılarımı sizlerle paylaşıyorum, Dün,Sevgili kardeşim,Mercan Kenan ı yolcu ettim,bana yardımlarından dolayı kendisine çok tesekkür ederim.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bende yanlız başıma cıktıgım palamut avında 1 büyük torik[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 1 büyük palamut,1 orta boy palamut,yakaladim,biraz sonra denize çıkacağım, bu konuda sorular olursa yazın,elimden geldiği kadar cevaplandırmaya çalışacağım.fotoğrafları yolluyorum .hoşçakalın.
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Karagöz ve mercan avı,Güzel bir gün. 15.Eylül. 2008 Sivrice. | orhan Kucukbicmen | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 21-09-2008 17:00 |
Faruk Ulutürkten Sinarit ve Torik | ADNAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 16-06-2008 16:44 |
Sivrice de Sinarit avı. | orhan Kucukbicmen | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 27 | 30-11-2007 21:45 |
Sivrice de balık avi,torik ,palamut,akya(rarıkuyruk | orhan Kucukbicmen | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 25-11-2007 10:48 |
torik | AFALA | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 10-12-2006 18:24 |