|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Miço ![]()
|
![]() abi ellerine ve emeğine sağlık hasret kaldık mırmıra darısı başıma
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() harikalar yaratmışsın yanın bir zamanda gelip kurs almak isterim tebrikler
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() Dün benim iki kamışı tamir icin remziye gittiğimde selamlaşırken onun yüzündeki ifade her zaman gördüklerimden değişikti ağzı kapalı ama yanlara doğru uzamış gözler parlıyo üstüne üslük suratının rengi kırmızıya calınca bunda bişiler var yaa hadi hayırlısı dedim.gel bi bak şu resimlere dedi ne bu ya derken elimdeki kamışları yere düşürdüm adam balığı kırmış nerden tuttunbunları diye sorduğumda Nüspetle DENİZ den dedi doğruya bende pazar günü esir alınamasaydım bilicektim yerini.Talihime küseyim ordada tebriklerimi sunmuştum helal olsun bizim sitede adını balıkla yazan ikinci üyemizden sonra bide türkistan bayrağı yapanıda gördü!!!selamlar.
Barağı doğru koyalım barii. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 04-12-2007 " tarihinde saat 07:07 itibariyle Rauf tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tüm site arkadaşlarımın gösterdikleri ilgi ve iyi dileklerine sonsuz teşekkürler herşey gönlünüzce olsun.Rauf abi resim için ayrıca teşekkür ederim.
![]()
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Alanyada mırmır oparosyonu 2 | erkepli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 30-06-2008 06:52 |
Alanyada mırmır oparosyonu 4 | erkepli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 27-01-2008 17:34 |
Alanyada mırmır oparosyonu 3 | erkepli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 05-01-2008 09:33 |
Alanyada bl.günler- 4 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 33 | 29-05-2007 18:48 |
Alanyada bl.günler- 3 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 03-05-2007 16:41 |