Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER

TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında...

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 17-07-2008, 12:38   #11
hasanova
Tayfa

hasanova kullanıcısının avatarı

Alıntı:
İmBat tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Evet doğru yer ve doğru zaman çok önemli Hasan abi genelde gün doğumu ve gün batımında deniz kıyısında olduğumuz için şanslıyız bence en güzel fotoğraflar güneşin ya batarken ya doğarken çekilmiş hali. O kızıl tonlar çok hoşuma gidiyor. Tabii işin içine denizde girince tadından yenmiyor. Ayrıca makro çekimleride çok seviyorum. Son formattan sonra 10-15 dvd yedek var fotoğraflarımı bulabilsen 2-3 tane daha beğendiğim fotoğraf var onlarıda ekliycem.
Ha ayrıca resim deyince bir arkadaşım çok kızıyordu kendisi şu an Bodrum'da bir otelde fotoğrafçılık yapıyor.
Resim çizilir fotoğraf çekilir derdi
Doğrudur Taygun arkadaşına okulunda okurken elbet bir hocası demiştir o lafı Bana da bir hocam SÜFAK'tayken 'deniz yosunu değil alg diceksiniz ' demişti İşin ilmini ve bilmini kaptığını hissettir hesabı

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
hasanova Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 17-07-2008, 12:50   #12
Anıl ÜNALAN
Coast Guard.

Anıl ÜNALAN kullanıcısının avatarı

Alıntı:
İmBat tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Evet doğru yer ve doğru zaman çok önemli Hasan abi genelde gün doğumu ve gün batımında deniz kıyısında olduğumuz için şanslıyız bence en güzel fotoğraflar güneşin ya batarken ya doğarken çekilmiş hali. O kızıl tonlar çok hoşuma gidiyor. Tabii işin içine denizde girince tadından yenmiyor. Ayrıca makro çekimleride çok seviyorum. Son formattan sonra 10-15 dvd yedek var fotoğraflarımı bulabilsen 2-3 tane daha beğendiğim fotoğraf var onlarıda ekliycem.
Ha ayrıca resim deyince bir arkadaşım çok kızıyordu kendisi şu an Bodrum'da bir otelde fotoğrafçılık yapıyor.
Resim çizilir fotoğraf çekilir derdi
Tago oteL fotoğrafçısından mı öğrencen kardeşim resmin ve fotoğrafın ne oLduğunu GeL ben sana öğretirim ikisininde ne oLduğunu hatta hasan abinin fotoğrafLarında resim oLduğunu öğretirim Çünkü resime sanat nakLediLebiLir oysa fotoğraf , makine tarafından görüLen açıyı veriye döken bir oLaydır..
Telefon : 05058552330
Ziraat Teknikeri

Anıl ÜNALAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-07-2008, 10:40   #13
emre97
Tayfa

emre97 kullanıcısının avatarı

gercekten çok güzel bende begendim.
emre97 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları