|
Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben bu balıktan s.arabistan ve ıran da yakaladım.o zamanlar net ten arastırdıgımda "paloma" dıye bulmustum adını...
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Evet arkadaşlar bende Turgay abiyle aynı fikirdeyim Dülger balıgı
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() turgay ağabey hakikaten dülger balığına benziyor .fakat tek farkı yanlarında 25 kuruş büyüklüğünde noktaları yok. birde sırt yüzgecinde çok uzun bir parça olması gerekir selamlar rastgele
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() abicim bu melek balığının mutasyon geçirmiş haline benziyor
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Miço ![]()
|
![]() aynısından cesme dalyan lımanında yakaladık bıze akya vyavrusu demıslerdı bılmedıgımız ıcın ınanmıstık boylece akya yavrusu olmadıgını anlıyoruz
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bnde tutmuştum bu balıktan alanya iskelede melek balıgı dıye bılıyorum lezzetlı bir balık...
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Resimdeki balık DÜLGER balığıdır.....
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() yapma abi sende bu balığa dülger balığı dersen yandık yani
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bu bir iskender balığı. akya, kuzu, yaladerma filan o gruptan. bu balıkların hepsinin yan tarafında böyle bi çizgi var. hatta istavrit de bu grupta
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
bu balığı bilen biri varmı | serhatengin | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 08-01-2011 22:46 |
Bu Balığın adını ve türünü bilen varmı | eminkaya | Deniz Balıkları | 15 | 05-10-2008 20:49 |
arkadaşlar böyle bi klüp bilen varmı | by_tiger | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 30-01-2008 23:08 |
balık ve oltayı bilen varmı..? +16 | cumhur | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 06-12-2007 05:01 |
arkadaşlar bu adamların kullandığı yemin adını bilen varmı | çupra | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 6 | 31-10-2007 19:42 |