|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() deniz bizede cömertti bu defa.iyi stres attık bu hafta. inşallah önümüzdeki hafta hava iyi olurda tekrarlarız.paylaşımına teşekkürler
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İbrahimcim tebrikler,
akşam suyu bayagı bir verimli geçmiş ![]() balıklar yeni yeni başlıyor, haydi hayırlısı daha irileri de rastgele ![]()
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tebrik edrim abicim çok güzel baliklar ben henüz lidaki sezonunu açamadim hangi yem ve hangi iğneyi kullaniyosun abi yazabilirismisin bide takribi avlandiğiniz derinlik nedir acaba
![]() |
![]() |
#14 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() ibrahim bey tebrikler çok güzel bir av olmuş bizde orada idik. gündüz çakar mevkiine götürdü ali kaptan daha sonra orası izmarit ve gopes ağırlık yapınca. öğleden sonra eşek adası burnu na gittik. balık çok ama lidaki ve iri mercan alamadık. bizdemi bir hata var yoksa kaptanımızdamı anlamadım. çeşmealtını ilk defa gördüm gayet güzel bir yermiş.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() balıklar muhteşem tebrikler
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Resimler söyleyecek fazla birşey bırakmıyor İbrahim.Sadece tebrik edebilirim. Lidakiler kıskandırdı.Darısı bizimde başımıza.
![]() |
![]() |
#18 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() İbrahim tebrikler yine güzel av yapmışsınız.. Devamının gelmesi dileklerimle..
Bizimde pazar günümüz güzel geçti balık fazla alamadık ama eğlencesi güzeldi..
![]() |
![]() |
#19 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() kardeşim ellerine sağlık çok güzel av olmuş bizim yokluğumuzda denizin en güzellerini çekmişsiniz.Yemesi banada nasip oldu çok lezetliymiş teşekkür ederiz.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
VİP ![]()
|
![]() İbrahim kardeşim bu ne bolluk yine balıkların belini kırmışsınız.Tebrik ederim afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
18.10.2009 Çeşmealtı Lidaki Raporu. | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 37 | 09-11-2009 00:03 |
Lidaki | paşalı | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 15-10-2009 20:15 |
07.06 Çeşmealtı Mercan Avı | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 16-06-2009 12:05 |
Mercan Karagöz (Çeşmealtı) | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 15-12-2008 11:35 |
Lidaki ve Saz Arkadaşları | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 07-09-2005 02:33 |