|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sana çok geçmişolsun demek istiyorum Alper kardeşim. Büyük bir dertten kurtulmuşun tesadüfen. Yakaladıkların trakonya, denizin en zehirli balığı bence..! Trakonya sokması sonucu eli sakat kalmış kişi gördüm..! Çocuk yaşlarımda ayağımdan sokan bir trakonya yüzünden saatlerce bağırıp ağladığımı ve bir ay mosmor olan ayağımın üzerine basamadığımı dün gibi hatırlıyorum...
Bembeyaz, bol jelatinli bir eti vardır...Sırt dikenlerini dibinden kafasıyla birlikte kesip afiyetle yiyebilirsin... Tekrar geçmiş olsun; büyük badire atlatmışın bilmeyerek... ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi geçmiş olsun benim olmazsa olmazım nitril eldivenini yanından ayırma, bütün hırdavatcılarda bulunur
![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() alper bende çektim bundan yelkenin oradan.sen gene çıkarmışsın ben sahteyi nasıl alacağımı bilemedim zor attım suya..
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alper hakikaten çok ilginç balıklarmış. Yazılanlara göre hayatında hiç balık yememiş birisi olarak balık yüzünden hastaneye kaldırsaydık seni çok gülerdim
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() BURADAN ÇIKARILACAK SONUÇ: BİLMEDİĞİNİZ BALIKLARI ELLEMEYİN, MİSİNAYI KESİN DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE EVE GÖTÜRÜN FOTOĞRAFLARINI ÇEKİN FORUMDA YAYINLAYIN
![]() umarım kimsenin başına gelmez.. Alıntı:
hiyanetin doruklarındasın akay.. neyse ben sana hastane durumlarında değil levrek yakalayamadığın durumlarda gülerim ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Arkadaşlar sirt dikenlerinden hariç kulak arkasinda da iki tane zehirli dikeni var onlara da dikkat edin
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Alper kardeş arkadaşlarında dediği gibi gerçekten geçmiş olsun bu balık deniz canlıları içerisinde zehir şiddetinde 6. sırada ve bizim sahillerimizde çok var benim kayın bilader onun acısını iyi bilir ve bende şahit oldum doktora gidene kadar çok acı çekti ve iki hafta etkisi sürdü bilmediğiniz balığa ellemeyin bu acemilik değildir kesinlikle, sonra ceremesi acı oluyor ama eti çok lezzetlidir üzerindeki üç dikeni kes bıçakla ve kafasınıda kes bence geri kalana afiyet olsun yağda kızart parmaklarınıda yersin
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alper kardeş geçmiş olsun.Yeni birşey daha öğrendik.Herkese bilgiler için teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() valla benim elimi bikere 25 cm boyunda boynuzlu engerek sokmuştu.ama sizin, bu balığın bahsettiğiniz zararlarını okuyunca yılan masum kaldı balığın yanında.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() kardeşim benilk yakaladığımda parmağımın ucuna deydi yandım seni allah korumuş çok geçmiş olsun
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Ne Balığın Türü Ney ? | TuqruL | Deniz Balıkları | 29 | 23-11-2012 16:23 |
Bu balığın cinsi nedir? | enes0000 | Tatlı Su Balıkları | 25 | 16-09-2011 16:17 |
Çoklu alıntı nedir? Nasıl kullanılır? Önemi nedir? | Taygun KOCABIYIK | Üye olma ve Forum Kullanma Kılavuzu | 10 | 12-03-2010 10:03 |
bu balığın türü nedir? | ORUC_REİS | Tatlı Su Balıkları | 1 | 19-07-2009 21:37 |
Balığın Anatomisi | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 29-01-2006 23:35 |