|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() arkadaşlar temmuz ayı geldiğinde oğuz kaptanla akya avına çıkmanızı tavsiye edrim en az bri düzene akya avlayacagınızı garanti ederim hatırlıyorum bzizm mahalle akya yemekten bıkmıştı bunula ilgili videoe çekimleri uğur beyde mevcuttur
ne hoş ey güzel tanrım .ne hoş maviliklerde sefer etmek bir sahilde çözüşüp gitmek düşünceler gibi başıboş açsam rüzgara yelkenimi dolaşsam bende deniz deniz ve bir sabah vakti kimsesiz bir limanda bulsam kendimi tolga özdemir 1973 antalya |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tolga abi kaşığa genelde haziran 15 temmuz agustos ve eylül 15 gibi gidiyoruz adetini hatırlamıyorum
![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() veli kardeşim dikkat edersen temmuz ayı dedim kuzu için farklı bir yöntemimiz var sende biliyor olabilirisn oğuz kaptanın kendine özel bazı yerleri ve değişik bir avlanma tekniği var sahte ahtapotla avlanıyorsun inan videoları bir ara san gösteririm 3 saat içinde tam 50 üzerinde kuzu akya tuttuk ellrimiz parçalandığını biliyorum kuzuları aldığımız yer kopaga yakın ama oğuz kaptan sölemem için yemin ettirid ama san bir kıyak çekerim ilerde
ne hoş ey güzel tanrım .ne hoş maviliklerde sefer etmek bir sahilde çözüşüp gitmek düşünceler gibi başıboş açsam rüzgara yelkenimi dolaşsam bende deniz deniz ve bir sabah vakti kimsesiz bir limanda bulsam kendimi tolga özdemir 1973 antalya |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() arkadaşlar.türkiyenin her yerinde balığa çıktım , her yerinde balık yedim. ama ne hikmetse oğuz kaptanın teknesinde yediğimiz balığın ve çay bardağında içtiğimiz rakının tadı damağımdadır.balık zaten tutuluyorda muhabbette muhteşem.
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() uğur baba şu akyaların videolarını koysana bir ara özledim yaw ne günlerdi
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tolga abi eskıden oteller yokken ordakı obalardan cizerdık yolumuzu kemeragzı köyünden arkadaslarla cıkardık şimdide larissa otelden hiza alıp kunduya doğru çaprazlama acığa vuruyoruz orda cok güzel kanallar var ketezedende iyi barbun yapıyor. ilerde cekecegın kıyagı beklıyorum 4 gözle. 70 lık benden
![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() veli kardeşim sen merak etme kıyak çekecem kuzu tutmanon sevki bam başka ama söliyim avlanma şekli tam kondisyon isiyor ahtapot atıp çekiyorsun olduğun yerde hzılı hızlı çoğu arkadaş 3 çekişten sonra flim kopuyor şu anda ben istanbul istanbul otelinin kadriye çaprazında 200 mt taramaya bırakıyorum ekneyi acayip mırmır ve mercan çekiyoruz ama ne hikmetse eşşek mırmırı sadece boru kuruduna atlıyor ona bir çözüm bulamadım tavuk ve yanıçta fayda etmiyor yemi ucuza mal edemiyoruz bu konuda bir bilgin varmı ayrıca kardeşim sen gel bensana 12 yıllık viski içirecem 2 de ukraynalı arkadaş buldummu baksen ne balıklar tutuyoruz
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi işimiz turizm şirket Odeon bilirsin sen
![]() ![]()
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() oguz kaptan telını not ettım antalyaya geldıgım an kesınlıkle senı arayacaım balıgın her daım bol olsun
![]() |
![]() |
#20 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() okan bey herzaman beklerim.sadece birkacgün önceden haber verebilirseniz daha iyi olur.buarada uğur abicim perşembe günü için hazırlıklar tamam.inşaallah hava ve denizde iyi gibi gözüküyor,sen kendini getir yeterli.ben artık teknede tolga abi ile başa çıkamıyorum.ne demiş atalarımız boynuz kulağı geçermiş.yahu adam döktürüyor walla.tolga abiye yetişene aşkolsun
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Cesmede balik turlari için kiralik yat | cesmelicem | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 32 | 24-02-2010 01:04 |
Kiralik Tekne | inac73 | Tanışma | 2 | 10-06-2009 12:02 |
Antalya | 7meric | Tanışma | 30 | 03-12-2008 00:25 |
çeşme Ildiri'da Balik Avi Için Kiralik Tekne | mavizmir | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 22-11-2008 16:48 |