|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Burada amacın; "üzüm yemek olduğu ve bağcıyı dövmemek" olduğunu akıldan çıkarmamak lazım...
![]() Yazılanları tehdit olarak algılayıp saldırıya geçmemek lazım ![]() Yazılanlara kızıp siteyi cezalandırmamak yada öfkeli cevaplar yazmamak lazım... ![]() Size ilişkin yapılan yorumları içtenlikle yanıtlayıp bilinmeyenlerle ilgili bilgi edinmek lazım... ![]() Bizler vitrin meraklısı değiliz... Eminim buradaki herkesin evinde vitrin olacak nice anılarla dolu fotoğrafları var... sizden ve tüm üyelerden aynı samimiyet ve beklentiyi taşıyoruz.... Bu yazılanlara hepimizin (başta ben) uyması gerektiğine inanıyorum ve yazdıklarımın sizin içinde "üzüm yemek" olarak algılanmasını temenni ediyorum... ![]() Rastgele...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() rastgele rastgele rastgele
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ahbe güzel kardeşim. Emek vermişsin güzellikleri yakalmışsın. Sonrada onları gazetenin üzerine sermişsin. Gazete boyaları kadar zehirli ve sağlıksız birşey varmı? Aman diyelim aman.
Afiyetle yiyiniz.Ellerinize sağlık.
halen tırıvırı kullanıyor, satttırıyorsanız, halen trolcülerin kural dışı avlanmasına göz yumuyorsanız, halen at-çek yaparken sahtenize kullanılmış ped dahil her türlü çöp yapışıyorsa, halen kıyıya 20 metrede ağ attırıyorsanız, altın kaplama sahte de kullansanız , sahtenize istediğiniz kadar action verin sadece atar ve çekersiniz. Arkadaşlarınız tarafından kenarımın amatör balıkçısı olarak tarihe isminizi kazırsınız Nihat-1969-A(-) İstanbul-Kadıköy Bu mesaj en son " 01-04-2009 " tarihinde saat 07:19 itibariyle nihatkr tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
30/03/2009 levrekler silikon raglou.. | ozanulas | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 21-04-2009 10:35 |
Levrekler Çıldırmış Olmalı :-) | Onur GÜNER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 16-12-2007 13:31 |
03.09.06 sasi ile levrekler. | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 05-09-2006 20:08 |
Aliağadan Levrekler | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 2 | 22-06-2006 11:41 |
Etobur Levrekler | mustfer | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 12-12-2005 07:36 |