|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
kusura bakmayın imza ayarlarınızda isminiz yazmadığı için size ancak böyle hitap edebildim..Bana her iki ismimden birisiylede hitap edebilirsiniz.Yukarıdada açıklamıştım fakat dikkatinizden kaçtı sanırım.Ben bu tekneyle henüz balığa çıkmadım onun içinde bilgi sabihi değilim.Benimkisi sadece bir arayış.İnsan her zaman daha iyisini arama çabasında olduğu için bende kendime göre daha iyi imkanları sunabilecek biri veya birilerini aramaktayım.Dediğim gibi benim için cazip,çünkü Mordoğanda yarım gün için 30tl +yol parası ödemek bana pahalı geliyor üstelikte benim için pek verimlide olmuyor.Teknede 4 veya en fazla 5 kişiye avlanma imkanı var.Yemek yok.Kendiniz karşılayacalsınız.Zaten insan balık heyecanından yemek yemeği pek düşünmüyor.Burada her tarafta çıkan balıklar çıkıyor.Yani mercan,gopez,çipura vs.Sabah 07.30 gibi çıkılıyor ve akşamleyinde saat 20.00 gibi dönülüyor.Ben tek katılayım dedim,tanışmadığımız için kabul etmedi eğer grup oluşturursanız daha iyi olur dedi.Bende bu sebeple buraya yazdım.Belki en azından benim gibi olan birkaç kişiyle birleşelir ve tura çıkarız diye.Tabi karar sizin.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() karaburun yenılıman tarafı her zaman balık verır.. bunu tago da ıyı bılır
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() cem bey ılk çıktıgım av ıcın sıze de bılgı verecegım sıze telımı verıyorum 0533 324 13 41 kaydedın ltf görusmek dılegı ıle avınız bol olsun
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bence hiç karaburuna gidipte zamanınızı orda gecirmeyin derim ben oraya 2 hafta olsun 3 hafta da olsun bir giderim ama denizi hep berbat ve balık yapmıo yaptığı zamanlarda olmuo değil oluo güzel oluo ama tam zamanını mevsimini bilmek gerekio saygılar
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Karaburun | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 44 | 21-08-2010 13:22 |
karaburun | ADNAN | Organizasyonlar | 9 | 13-10-2007 00:32 |
Yardımlarınızı bekliyor | maxkohler | ZIPKINLA SUALTI AVI | 11 | 01-08-2007 13:10 |
karaburun hatırası | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 07-02-2007 22:19 |
Karaburun AŞkim..... | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 18-11-2006 00:28 |