|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan
|
![]() tebrikler ibrahim abi.eline emeğine sağlık...
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() tebrikler afiyet olsun
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
İçini sindirsin afiyet olsun.. Paylaşım için teşekkürler.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() İbrahim bey tebrikler güzel av yapmışsınız.
![]() |
![]() |
#15 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Hocam size katılıyorum Anti-em çok güzel bir tablet ben geçen yıllarda kullanıyordum, Ancak bir kaç ay öncesinde reçeteyle satılmaya başlanmış, eczanelerden satın alamadım, onun yerine SİFAR (yanlış olmasın) isimli bir tableti tavsiye etti eczaneci bende alıp kullandım bayağı faydasını gördüm.
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler İbrahim abim,her daim oltandan Paşalar eksik olmasın,Selamlar.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() İbrahimciğim tebrikler, nice güzel avlara... :-)
Bu arada Mersinkoy nerede hocam ya, cahilliğime ver... :-)) |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ibrahim abi ellerinize sağlık balıklar gayet güzel. tebrıkler..
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ıbrahım bey tebrık ederım cok guzel bır av olmus
![]() |
![]() |
#20 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() zeytinler hocam.selamlar
ibrahim sepetçi 1972 BORNOVA-İZMİR Deniz.. Gözlerin gibi mavi. Gözlerin gibi yeşil. Üzüntülerin kadar siyah. A rh+ ![]() Bastığın Toprakla Vuracağın Av Arasındaki İnce Çizgiyi, Yüreğindeki Heyecan Doldurabiliyorsa İşte O Zaman Avcısın... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
27,09,2009 mersinkoy | ibrahimsepetçi | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 0 | 28-09-2009 09:41 |
27,09,2009 mersinkoy | ibrahimsepetçi | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 0 | 28-09-2009 09:35 |
09,05,2009 mersinkoy | ibrahimsepetçi | DENİZ AVI KARADAN | 4 | 28-05-2009 18:03 |
26,04,2009 mersinkoy | ibrahimsepetçi | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 29-04-2009 19:16 |
11,04,2009 mersinkoy | ibrahimsepetçi | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 25-04-2009 09:55 |