|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Abim sen olduktan sonra emenim ki çok daha iyi görüntüler ve balıklar olacaktır.. Buna canı gönülden inanırım.. Bizler sana teşekkür ederiz.. |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İşte dostluk işte arkadaşlık ve işte sizlerinde gördüğü üzere
PAŞA TEAM Necati abicim hazırlamış olduğun video için teşekkürler.... On numara harika bir video olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() O günü tekrar yaşamışcasına bir defa daha keyiflendim desem yeridi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rabbim dostluğumuzu arkadaşlığımızı bozmadan daim etsin.... kaldı ki bozulacağınıda hiç sanmıyorum... ümit ederim en yakın zaman da yine bir araya denk gelmek nasip olur ... Show'a devam ederiz.... ![]() ![]() ![]() Değerli arkadaşlar hepinize rastgelsin sizlerinde bu güzel görüntüleri yaşamanız dileklerimle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() saygılarımla; paşa team doğan özcan
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Şansınıza ve ustalıklarınıza sağlık.. Siz olmasaydınız bu görüntüler de olmazdı .. İşaallah daha güzel görüntülerde buluşmak üzere.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() NECATİİ abim bu yogun zamanında bu vıdeoyu hazırladıgın ıcın tesekkur ederım
ellerıne emegıne saglık abımmm bır yonetmen edasıyla hazırlanmıs bır vıdeo abı bır an kendımı bır fılm ızler gıbı oldum ![]() o anı orada yasamıs olsamda bu vıdeo ıle heyecenım 2 ye katlanıyo defalarca ızlemeye doyamadım valla ![]() ![]() BU ARADA ORADA BULUNUN TUM PASATEAM UYELERINE VE DEGERLI ABILERIME TESEKKUREDERIM IYIKI VARSINIZ
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Yağızım herşey için ben teşekkür ederim.. Bu zevki bana taddırdığınız için.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Harika,
![]() ![]() ![]() hepinizi kutlarım ![]() ![]() Zevkli bir av yapmışsınız, Afiyet bal şeker olsun. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
VİP ![]()
|
![]() Necati kardeşim bu güzel video ziyafetinden dolayı teşekkür ederim.Tüm paşa team ekibini tekrar kutlar.En kötü günlerinin böyle geçmesini isterim.Emeğine sağlık.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi muhteşemmmmm!!!!!!!!!!!Süpersiniz!!!Herşey harika en çokta balıklar
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah, balıklar sanki ünlü olmak için bir bir atlamışlar oltalara...Fangriler durur mu onlarda assolis atlamışlar oltaya...
Benim merak ettiğim bu videoları eşleriniz izlemiyor mu??? Denizden çıkan al yanaklı deniz kızlarını yanaktan dudaktan hapur şupur... Valla yengeler görmesin bir daha balığa yollamaz.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Hanımların mevzusuna gelince .. Yüzenlere kızmıyorlar alıştılar.. Diğerlerine yanaşmayın diyorlar.. ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
1.Dostluk ve Tanışma Org. VİDEOSU | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 52 | 03-05-2010 07:12 |
PAŞA TEAM'ın 14 ŞUBAT 2010'dan Kalan Bir Videosu | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 34 | 04-03-2010 13:38 |
beklenen fotolar 4 ocak antalya | foker2008 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 09-01-2009 11:24 |
Ekİm Avi | baraküda07 | ANILAR | 4 | 20-10-2006 00:02 |
Beklenen oldu... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 03-07-2006 09:43 |