|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat Kardeşim, maşallah çok güzel avlar yapmışsın seni tebrik ederim.
Sezon açılınca yeni paylaşımlarını bekleriz.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan
|
![]() Murat maşallah sirküye uygun dizi dizi balıklar...
Devamlarınıda bekliyoruz.emeğine sağlık... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Muratçım kareler süper, ne süperi harika. Ankarada neredesin nerelerden tuttun bunları?
abende ankaradayım haberleşelim
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan
|
![]() çok güzel bir paylaşım olmuş murat kardeşim
![]() paylaşım için teşekkürler ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben sincan yenikentte oturuyorum turnalar ve kadifeler asartepe barajı çanıllıdan cıkan balıklar cok resım vardı yanlışlıkla formatta kaybettım elimde kalan bunlar sezonu acalım resımlerımı paylasacam burada hekezin ilgisine teşekkür ederim görüşmek üzere
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() çok gittim oraya benim resin de ordan. Ama işi bitmiş oranın. ağ atıyolar geceleri köylüler. Bide batak kokmaya başlamış balıkları.
![]() |
![]() |
#17 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() 2. resime bayıldım nerden buldun orayı yahu
![]() |
![]() |
#18 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() çok güzel balıklar tebrikler.
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() o resim beypazarı karasar köyünün bir yaylasında cekildi doga harikası bıyer bir kere gitmek nasip oldu bidaha gidebilirmiyim bilmiyom yol cok uzak
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Murat güzel kareler davamı daha bereketli olması dileğiyle..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
resim yükleme denemesi | balıkcı omer | ANILAR | 1 | 21-09-2009 10:43 |
Arşivimden bir kaç resim de benden :) | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 07-01-2009 21:13 |
resim ekliyemiyorum | henesen | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 30-10-2007 18:35 |
resim ekleme deneme | balıkcı | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 5 | 16-04-2007 15:05 |
Güzel Bir Resim | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 12-02-2006 23:07 |