|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() teşekkürler kaptan,havaları güzel gördümmü gidiyorum,hele şu ay karanlığı baslasın,toriklere baslayacağız,gerçi havalarda bir türlü soğumadı ya,azda olsa tek tük alıyoruz,sizlerede bol ve güzel avlar dilerim
![]() |
![]() |
#13 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Özdemir abi güzel av ellerinize sağlık.
Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Özdemir abi harika bir anlatım olmuş
![]() Balıklarda şartların elverişsiz olmasına rağmen çok iyi tebrik ederim.
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan
|
![]() ÖZDEMİR abi çok güzel bir anlatım güzel bir paylaşım veee harika bir av olmuş
![]() ![]() ![]() ![]() saygılar |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Özdemir Abi, maşallah çok güzel bir anlatım ve balık avı olmuş.
Akıntıya rağmen yinede eliniz boş dönmemişsiniz. Daha güzel avlarda buluşmak dileğiyle.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() teşekkürler murat,sizlerede keyifli avlar dilerim
![]() |
![]() |
#19 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Organizatör
|
![]() Özdemir bey tebrıkler, karagözlerın boyutları harika akıntıya rağmen karagöz çekerken kendını belli etmiştır Her balığın oltayla gelişi farkıl ama şimdiye kadar bana en farklı ve hiç yanılmamışımdır karagöz de . katılım ve paylaşımlarınız harika devamını beklıyoruz sevgı ve saygılar..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
24.11.2009.çeşme-ılıca koyu,mercan ve karagözler | demir35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 10-12-2009 17:38 |
28.05.2009 yeni liman açıkları | zuzu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 26 | 15-10-2009 10:33 |
29.05.2009 yeni liman açıkları | zuzu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 14-10-2009 21:27 |
21.10.2007 Ören açıkları | amatör balıkçı | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 23-10-2007 18:40 |
07 Eylül Cumartesi, Çeşmealtı açıkları | Çağatay | ANILAR | 4 | 17-10-2006 11:18 |