|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() tekneniz çok güzel olmuş Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan
|
![]() salih abi kazasız belasız inşallah.çok güzel olmuş.
şimdiden rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Miço ![]()
|
![]() çok güzel olmuş,kazasız belasız......
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() salih bey güzel olmuş.tekne boyu ne kadar acaba.bende tekneme düşünmüştüm yarım kamara yaptırmayı ama benim teknem 4,70 metre.içten takma motorlu.maliyetinin ne olduğunuda öğrenmek mümkünmü.
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Reis çok yakışıklı ve kullanışlı olmuş.Kaça patladı bu bakım?Ama kaça olsa değmiş.Güle güle kullanın..
![]() |
![]() |
#16 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
sağolsun eş dost yardımıyla topladık, tekne 5,20 kromcu arkadaş, brandacı arkadaş, elektrik işlerini işyerindeki arkadaşlar halletti. toplamda cebimden çıkan 1300 TL.
1966/Bornova Bu mesaj en son " 15-02-2010 " tarihinde saat 14:27 itibariyle Salih Reis tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yorum yazan tüm dostlara teşekkürler ederim,
daha iyisi sizlere nasip olsun. RASTGELE ![]()
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Üstad
|
![]() Salih reis teknen gerçekten süper olmuş..ALLAH (CC) Güle güle kullanmak nasip etsin..Tahminimde yanılmıyorsam senin tekne Çeşme altındaydı galiba..İnşallah adalar cıvarında karşılaşırız....
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Süleyman abicim Özbek limanında bağlı ama adalar civarına zaman zaman gidiyorum. umarım karşılaşırız. güzel temennilerin için teşekkür ederim. ![]() Rasgele
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Kaptan
|
![]() salih kaptan allah güle güle eğlenceli avlar nasip etsin
![]() çok güzel ve hoş bir tekne olmuş emeğinin karşılığınıda en güzel biçimde bol trofeli avlarla alırsın ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yeni Tekneyi Denedik. | Mehmet Özarslan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 31-12-2009 10:43 |
Bu Balığı Kofana diye aldım.Doğru Mu? | avcı22 | Su Ürünleri | 20 | 27-02-2009 21:02 |
tekneyi aldım sonunda | yilmaz | FOTOĞRAFLARIMIZ | 35 | 28-05-2007 15:37 |
Kayık aldım Sizce nasıl ? | ilhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 02-11-2005 12:34 |