|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Teşekkürler Okan
kötü de olsa tecrübeni bizimle paylaştığın için. Ben 2 yıldır yemimi Yusuftan alıyorum. Herhangi bir problem yaşamadım henüz. Umarımda yaşamam. Çünki Manisa'dan yem ayırtıyoruz. Oraya kadar gidipte yem ayrılmaması benide cidden üzer. Ama dedim ya şimdiye kadar problem yaşamadım. Yeminden de memnunum ayrıca belirteyim. ( reklamı gibi oldu yermcinin ama sıkıştığınızda işinize yarar belki söylediklerim diye yazdım. )
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Okan abi düştüğün duruma gerçekten çok üzüldüm.
Bazen bizde karşılaşıyoruz böyle durumlarla. Yem ayırttırp sülünezlerin bozuk çıktığı çok oldu. Bu durum yemcilerde genel bir hastalık herhalde. İşin içine para girdiği zaman tanıdık falan dinlenmiyor. Malesef.....
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() okan beyin izni ile bir , iki nokta eklemek istiyorum Öncelikle sonbaharda yemci bakiden aldığım boru kurdu paketinin %100 boş çıkması üzerine ikinci limandan geri dönüp paketi iade ettiğimi söyleyeyim.
Yemci bakiden sonra 1. limanda bir yemci ve malzemeci daha var. adı liman yemcisi sahibinin adı Tufan. Okan beyin sözünü ettiği güzelbahçeye varmadan önceki ışıkların önündeki yemci de aynı kişinin (Liman yemcisi 2 ) Sevgili Ertuğrulda bir dönem orada çalıştı Müşteri ve arkadaşlarına yaklaşımı ile herkesin gönlünü kazanmış birisidir. Ama Şimdilik kısa Bir süreliğine ayrıldı yakında yeniden başlayacağını umuyorum. Tufan da sözünün ardında duran bir kişidir. Elinde yem yoksa ayırmaz. Ayırdıysa da bir biçimi ile müşterisine teslim edemeyeceği bir durum oluştuğunda ne yapıp eder birinden yem bulup teslim eder. (ben bizzat şahidim)Stres atmaya giderken stres olmayalım. yaşadığımız olumlu ve olumsuzlukları paylaşalım. Bu konuda bizi uyarmış olduğu için okan beye ayrıca teşekkür ederim. Rastgelsin.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
sızınde bu sahısla ılgılı olumsuz bır olayla karsılaşmanıza uzuldum.. demekkı bu arakadas huy olarak pek ıyı degıl.. ama ben her zaman söylerım herkes hak ettıgını alır... mutlaka da alacaktır... sevgı ve saygılarımla... avınız daım olsun
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba Okan,hatırlıyorsan eğer biz iki kişi oraya geldiğimizde siz tartışıyordunuz.
Bende size daha fazla zaman kaybetmeden biran önce yem bulmanızı söylemiştim. Bizde ogün sadece donmuş sülinez bulup ona şükretmiştik. Herkez esnaf olamaz,seni arayıp bari yem çıkartamadık diye sallasaydı sende ona göre hareket ederdin değilmi.
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
İnşallah bundan sonra balık boşlaşır bakalım hayırlısı. ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |