|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
VİP ![]()
|
![]() Kamil hocam çok güzel ve keyifli bir gün geçirdiğiniz belli,
aşılarda tuttumu tamam demektir,kalın sağlıcakla.. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tam keyıf hemde abı valla
![]()
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kamil bey bence bu aşı tutar ne güzel şey bu dünyanın en zevkli hobisini gençlere sevdirmek sizi kutluyorum.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Keyifçiler Team in tüm üyelerini gözlerinden öpüyorum, ısparozların paşalara dönüşeceği günler yakındır bu azimle devam ederlerse
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel dilekleriniz için teşekkürler.Biz bu dünyayı atalarımızdan miras değil,çocuklarımızdan emanet aldık..
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan
|
![]() Kamil hocam cok güzel bir gün olmuş yeni balıkcılarımızda cıva gibi maşallah
![]() |
![]() |
#17 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Örnek bir abimizsin.
Tebrik ve takdir ediyorum seni abi. Takipteyimde bu arada. Söylemesi ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan
|
![]() Allah Sohbetinizi ve neşenizi daim etsin..
O gün kulaklarımı çınlatıp Figani dayım aramış fakat cebe ulaşamamışsınız.. ertesi gün figani dayımı arayıp geçirdiğiniz gün hakkında detaylı bilgileri aldım.. oradaymış gibi neşelendim.. Her daim böyle güzel günler geçirmenizi ve geçirmenizi temenni ederim.. Paylaşım için teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() aşılar sağlam oldumu hocam... siz yapacaksınızda tutmayacak ha şaşarım....
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Paşa Team Karareis'te... | discus | DENİZ AVI KARADAN | 50 | 29-03-2010 21:13 |
Bir Başkadır Paşa Team | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 19-02-2010 10:03 |
14.02.2010 Paşa Team | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 15-02-2010 17:32 |
ESEN ler fısher team | Kamil ESEN | Tanışma | 16 | 28-01-2010 16:51 |