|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Engin sensiz olmuyor Yılmaz abi bol bol hakkında atıp tuttu bilesin .
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() raif abi tebrik ederim allah bizlerede denk getirir inşallah.
ramazan patlar afyon/izmir 18:09:1976 arh- |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler Raif abi. Dediğin gibi çeşmealtında bu aralar işler kesat ama hekimin uzunadaya bakan yüzü sanırım biraz iş yapıyor. Sizde oralardaydınız sanırım
![]() Yine daha güzellerinin seninle olmasını diliyorum. Bir gün aynı yerde avlanabilmek ümidiyle ![]()
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Nurtopu gibi maşşallah
![]() Raif abi hava şahane, ekip şahane, balıklar da şahane... Bundan güzel keyif mi olur. Böyle kısmetli günlerin bol geçmesini dilerim.
![]() |
![]() |
#15 | |||
VİP ![]()
|
![]() Tüm ekibi kutlarım.Afiyet olsun balıklar süper görünüyor.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Raif abicim ellerinize sağlık güzel bir gün geçirmişsiniz paylaşımınız için teşekkürler balıklarda harikaymış afiyet olmuştur umarım.
rasgelsin.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan
|
![]() Raif abi ekibi kutlarım..
Uzun zamandır av ve paylaşım yapamıyordun.. Bu gidişin seni sanırım ihya etmiş.. Nasibiniz güzel olmuş Afiyet bal şeker olsun.. Emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() fırtınalar iyi balık biriktirmiş raif abi güzel bir av olmuş afiyet olsun bereketli avlar olsun
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler Raif bey.Bizim cumartesi bulamadığımız balıkları pazar günü siz bulmuşsunuz. Elinize sağlık.Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
#20 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Raif abi,Tüm ekibi kutlarım.Afiyet olsun ..
Şu resim bayağı bir ilginç geldi bana.Hani olur ya resimdeki saklı balığı bulun der gibi ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
25.05 Çeşmealtı Raporu | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 35 | 29-05-2008 19:45 |
18.05. Çeşmealtı Raporu | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 35 | 23-05-2008 12:47 |
25 Mart Eskİ FoÇa Raporu | bulentakici | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 28-03-2007 13:12 |
20-21 mart güllük raporu | discus | DENİZ AVI KARADAN | 8 | 24-03-2007 10:48 |
18 Mart 2006 İzmir Av Raporu | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 21-03-2006 04:27 |