Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI KARADAN

DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey.

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 29-04-2011, 20:16   #11
Yağız DEMİR
Kaptan

Yağız DEMİR kullanıcısının avatarı

necati abım ellerıne emegıne saglık ne gıbı ezıyet cektıgını bılıyom valla benım yuzumden
cekımler aslında HD kalıte cekımdı ama yuklemekte sorun oldugundan kalıte dustu

Yağız DEMİR Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 29-04-2011, 20:51   #12
orhan yıldız
Kaptan

orhan yıldız kullanıcısının avatarı

kardeşim elerine saglık cok güzel olmuş kocaeli sakarya manısa izmir buluşması bu dosluk harika herkeze nasıp olsun rasgelsın ailesinin farkı bu olsa gerek herkeze gönülden saygılar sevgiler
Eski 29-04-2011, 21:55   #13
discus
Kaptan

discus kullanıcısının avatarı

tüm dostlarımız bir arada yine fark ortada.
orada olmaya şartları okadar zorlamama rağmen aranıza katılamamak bana çok koydu. yine şükürki videolarınız sayesinde o güzel anlarınıza bir nebze ortak olabiliyoruz. teşekkürler dostlar kaliteniz, dostluğunuz, hoş sohbetleriniz, yardımlaşmalarınız, amatör balıkçılığın yaygınlaşması için verdiğiniz tüm emekler için sonsuz teşekkürler ve aranıza katılamadığım için binlerce kez özür
discus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-04-2011, 06:44   #14
ukg79
Kaptan

ukg79 kullanıcısının avatarı

Emeklerinize sağlık oldukça güzel videolar olmuş.

Eski 30-04-2011, 20:48   #15
Yağız DEMİR
Kaptan

Yağız DEMİR kullanıcısının avatarı

Alıntı:
discus tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
orada olmaya şartları okadar zorlamama rağmen aranıza katılamamak bana çok koydu. yine şükürki videolarınız sayesinde o güzel anlarınıza bir nebze ortak olabiliyoruz. teşekkürler dostlar kaliteniz, dostluğunuz, hoş sohbetleriniz, yardımlaşmalarınız, amatör balıkçılığın yaygınlaşması için verdiğiniz tüm emekler için sonsuz teşekkürler ve aranıza katılamadığım için binlerce kez özür

kankaaa sen hep yanımızdaydın be kardesım sen olmasanda varlıgın yetıyor nasıl laf ama

Yağız DEMİR Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-05-2011, 08:07   #16
Necati ARAT
Kaptan

Alıntı:
Kamil ESEN tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Çok güzel ve zahmetli bir çalışma olmuş.Paylaşıma teşekkürler Necati..
Alıntı:
Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
necati kardeşim emeğine yüreğine eline koluna sağlık.

o günü anlatmakla bitmez veya olmaz derdikya işte bu video herşeyi anlatıyor ve yaşatıyor.

biz severek isteyerek birşeyleri yaptık o gün yaşadık ama bizlerle olmayan gönül dostlarımızda buradan rahatlıkla yaşarlar.
böyle güzel anları belli zamanlarda herkesle beraber yaşamak dileklerimle

eline sağlık kardeşim.
Alıntı:
Süleyman Çetin tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Çok güzel bir organizasyon olmuş. Bütün abilerimi tebrik ediyorum.
Yazın memlekete gittiğimde İzmir'deki abilerimin yanına çaylarını içmek için uğramak isterim.
Alıntı:
adolomorola tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Necati ellerine yüreğine sağlık inanki hiç sıkalmadan son anına kadar izledim görüntüleri çok güzel olmuş beeee bir kez daha tüm katılanlara sonsuz saygı ve sevgilerimi sunarım...
Alıntı:
kalfahasan45 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Necati ellerine sağlık video lar çok güzel olmuş inşallah bu dosluğumuz oldukça daha iyilerini yaşıyacağız tüm RASTGELSİN ailesi daha iyilerine layık Elin ayağın dert görmesin kardeş
Alıntı:
İmBat tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bende sadece ilk bölüm açıldı ama diğer abilerimiz izlediğine göre herhalde benim bilgisayar su koyverdi. Daha sonra tekrar deneyeceğim muhakkak izlerim bir şekilde.

Birşeyler söylemek gerekirse ben katılamadığım için çok ama çok üzgünüm. Haftaiçi Hasan abiyle bir kaç sefer görüştük özellikle benimde gelmemi istedi planımızıda hazırlamıştık ama maalesef haftasonu çalışmam gerekti ve katılamadım. Neler kaçırdığımı görünce kendi adıma çok üzüldüm ama o havayı soluyanlar içinde çok sevindim. İnsanlar aynı şehirde yaşayan akrabalarını görmeye bile gitmezken böyle güzel insanların Sakarya'dan, İzmit'ten gelmeleri zaten herşeyi özetliyor. En kötü gününüz böyle olsun diyorum.

Umarım tekrar böyle bir buluşma olurda bu güzel ortamı bende yaşarım.
Alıntı:
mst35 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bayağı bir uğraştırdı sanırım ama emeğine değmiş eline koluna sağlık....
Alıntı:
Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
YÖNETİCİLERE AYRI AYRI TEŞEKKÜRLER ELLERİNE SAĞLIK
Alıntı:
Yağız DEMİR tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
necati abım ellerıne emegıne saglık ne gıbı ezıyet cektıgını bılıyom valla benım yuzumden
cekımler aslında HD kalıte cekımdı ama yuklemekte sorun oldugundan kalıte dustu
Alıntı:
orhan yıldız tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
kardeşim elerine saglık cok güzel olmuş kocaeli sakarya manısa izmir buluşması bu dosluk harika herkeze nasıp olsun rasgelsın ailesinin farkı bu olsa gerek herkeze gönülden saygılar sevgiler
Alıntı:
discus tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Alıntı:
ukg79 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Emeklerinize sağlık oldukça güzel videolar olmuş.

Tüm arkadaşlara katılımları için teşekkürler..
Sağlıcakla..
Necati ARAT Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-05-2011, 19:36   #17
Bornovalı
Kaptan

Bornovalı kullanıcısının avatarı

Gerçekten harika bir buluşma olmuş,bu ütr org lerin sorumluluğuda ağır oluyor dolayısıyla ev sahipliği yapan kişilerin yaşadığı stresi tahmin edebiliyorum.
bir yandan gelecek olan dostları iyi ağırlama isteği,diğer yandan eli boş göndermeden bir kaç balık yakalatma çabası ve mera seçimi,bir diğer yandansa org de misafirlerle ilgilenecek bir ekip oluşturmak.
bu işler zor olduğukadar zevklidir de bilirim.
bu sebepten emeği geçenlerin ellerine ayaklarına emeklerine sağlık gerçekten güzel iş çıkarmışsınız dostlar.

RIDVAN/1974/BORNOVA
Bornovalı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-05-2011, 09:52   #18
Necati ARAT
Kaptan

Alıntı:
Bornovalı tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Gerçekten harika bir buluşma olmuş,bu ütr org lerin sorumluluğuda ağır oluyor dolayısıyla ev sahipliği yapan kişilerin yaşadığı stresi tahmin edebiliyorum.
bir yandan gelecek olan dostları iyi ağırlama isteği,diğer yandan eli boş göndermeden bir kaç balık yakalatma çabası ve mera seçimi,bir diğer yandansa org de misafirlerle ilgilenecek bir ekip oluşturmak.
bu işler zor olduğukadar zevklidir de bilirim.
bu sebepten emeği geçenlerin ellerine ayaklarına emeklerine sağlık gerçekten güzel iş çıkarmışsınız dostlar.

Rıdvan abim katılımların için teşekkür ederim..
Senlede bir arada olmak beraber av yapmak isteriz..
Teşekkürler..
Necati ARAT Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-05-2011, 17:22   #19
İlyas Reis
Oltacı

Varsayılan Dostlar Meclisi

Sayın Necati Bey Kardeşim,. Ellerinize sağlık.Sayın Hasan Bey Kardeşim,.İzmir den Manisa dan, Sakarya dan gelen Sayın Bey Kardeşlerim.Sıcak dostluklarınızın devamı diğer nesillere de aktarılır inşaallah.Er kişilerin bu mevsimde uzun süre birlikte, bazı bize ait olan değerleri paylaşmalarının sıcaklığını gördük ve hissettik.Teşekkür ederiz sizlere.İdealler vardır insanın iktisadi hamlelerinde.İdealler vardır insanın yaşam kalitesinde,İdealler vardır insanın öne geçme çabalarında.
İdealler vardır,.Onu sürükleyen, Arzu ve Nefs,Hırsı da yanına alarak, son nefese kadar başka birşey hissetmeden devamlı koşturtur.İdealleri, ancak aksiyon sahibi insanlar tarihe yazdırırlar.Diğerleri kendi gölgelerini geçemezler hiçbirzaman.
O zaman kendimizi muhasebelendirdiğimizde,yaşamın ideallerini kendi ölçülerimize göre farkındalık uyanıklığına gözlerimizi açmalıyız.Huzur ve dinginlik yakınımızda olduğu halde çalkantılı ve rüzgarlı ters hava benzeri yaşantı bitiyor.
''Keşke zaman ayırabilseydim kendime ve başkalarına'' sözcüğü, hala var olanlar.Lütfen, bize lazım psiko haletimizi düzenleyelim.Bakınız video bu haleti nasıl yorumluyor.Arkadaşlık,Anlayış,Paylaşım,Civanmertli k,Huzur,Dostluk,Sevgi,,,,,,,,,,,
Hobi : 40 yıla yakın Deniz sporu
İlyas Reis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-05-2011, 22:16   #20
Hasan BALIKÇI
Kaptan

Hasan BALIKÇI kullanıcısının avatarı

Alıntı:
İlyas Reis tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Sayın Necati Bey Kardeşim,. Ellerinize sağlık.Sayın Hasan Bey Kardeşim,.İzmir den Manisa dan, Sakarya dan gelen Sayın Bey Kardeşlerim.Sıcak dostluklarınızın devamı diğer nesillere de aktarılır inşaallah.Er kişilerin bu mevsimde uzun süre birlikte, bazı bize ait olan değerleri paylaşmalarının sıcaklığını gördük ve hissettik.Teşekkür ederiz sizlere.İdealler vardır insanın iktisadi hamlelerinde.İdealler vardır insanın yaşam kalitesinde,İdealler vardır insanın öne geçme çabalarında.
İdealler vardır,.Onu sürükleyen, Arzu ve Nefs,Hırsı da yanına alarak, son nefese kadar başka birşey hissetmeden devamlı koşturtur.İdealleri, ancak aksiyon sahibi insanlar tarihe yazdırırlar.Diğerleri kendi gölgelerini geçemezler hiçbirzaman.
O zaman kendimizi muhasebelendirdiğimizde,yaşamın ideallerini kendi ölçülerimize göre farkındalık uyanıklığına gözlerimizi açmalıyız.Huzur ve dinginlik yakınımızda olduğu halde çalkantılı ve rüzgarlı ters hava benzeri yaşantı bitiyor.
''Keşke zaman ayırabilseydim kendime ve başkalarına'' sözcüğü, hala var olanlar.Lütfen, bize lazım psiko haletimizi düzenleyelim.Bakınız video bu haleti nasıl yorumluyor.Arkadaşlık,Anlayış,Paylaşım,Civanmertli k,Huzur,Dostluk,Sevgi,,,,,,,,,,,

ilyas abi güzel mesajın için çok teşekkürler.
herkesin bildiği gibi hobiler insanları rahatlatmak için severek birşeyleri yapabilmek içindir.bizlerde tüm dostlarımız gibi sadece BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE sözcüğü ile birşeyler yapıyoruz tüm dostlarımızla beraber olursak dahada güzel oluyor.

katılımın için çok teşekkürler
Hasan BALIKÇI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları