|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Olsun be ahmet abi senin yüzünü palamutlar benimkini lüferler güldürmedi.İki üç sefer gittim en iyi balığım yarım kiloluk iskorpit.Ne diyelim rastgele.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Üstad
|
![]() Ahmetim dediğine katılıyorum taş yağmadıkça,güneyli esinti olmadıkça,hastalık olmadıkça hafta sonları balıktayım
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ne olursa olsun güzel keyifli bir gün yaşamışsınız.Zaten ava gitme sebebimiz de bu değil mi? Paylaşımınız için teşekkürler.
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Olsun abi tavalıklar çıkmış, bütün haftanın iş stresi atılmış, temiz hava alınmış. Daha ne istiyeceksin
![]() Bazende insan balık istiyor ama olmayınca da avunabilmek gerek ![]() En irilerinin seninle olmasını diliyorum abi.
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrik ederin hepinizi ahmet abi bende aranızda olmak isterdim palamut olmasada bogazın eşşiz güzellgini güzel birde kahvaltıyla yaşamak günlerin yorğunluğunu sitresini almıştır en uyğun zamanda alo diyeceğim halis abiye selam söyle dahada güzel günler avlar dilerim
![]() |
![]() |
#16 | |||||||||||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Ben bir tek belediye suyu içtiğim için suyumu değiştirmeyecem ama lambuka yağını deneybiliriz. Abi sen bi zahmet denede sonuç alırsan gönderiver. Alıntı:
![]() Ama ilk fırsatta ambarlıyı deneyceğim. Bir süredir takibimde olan bir yer çünkü. İyi dilekleriniz için teşkkürler. Alıntı:
Çokta güzel bir sabah oldu zaten. İnşallah sizlerlede aynı şekilde avlar yaşayabiliriz. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
İSTANBUL/1973 A Rh+ Bu mesaj en son " 25-10-2011 " tarihinde saat 21:05 itibariyle Ahmet TARİH tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Neye niyet neye kismet, 2. videodaki makina kafayi siyirmis. Bakim zamani gelmis
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Evet, Makina kaptan Rıfat abinin. 1 veya 2 kere kullanmış. Teknede durmaktan bozulmuş. Şu an bende. İlk fırsatta söküp tamir yoluna gideceğim.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi Pendik'te yıllarca tekneden ve karadan avlandımda boğaz bir nasip olmadı.İnşallah nasip olur.
![]() |
![]() |
#20 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ahmet abicim sana kurşun mu döktürmeli, nefesi kuvvetli bir hocaya mı okutmalı.
İstavrit iyi güzel hoş ama palamut bir başka ![]() İnşallah şu sert havalardan sonra balık başlar şöyle güzel avlarını görürüz.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
süroza devam | delvel | TATLI SU AVI | 4 | 19-12-2008 23:40 |
Ayrıntılara devam | mufi | Su Ürünleri | 0 | 16-02-2008 18:27 |
Aradığımızı bulamadık | nevzat | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 10-09-2007 16:34 |
çerezlere devam... | kartallı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 12-05-2007 20:17 |