![]() |
#21 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Doğan süper alet be, tam kamp arabası valla
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||
Guest
|
![]() bende şu anda tiğrina var 100 cc naçizane
ama elime bir iyi para geçse ilk alacagım şey en az şu olacak..... |
||
![]() |
![]() |
#23 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muvaffak abi senin motorda güzel vallahi ilerde balık avlamaya gitmek için almayı düşünüyorum (30 yıl kadar sonra emekli olunca hala balık olursa denizde alıcam)
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
selamlar |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Miço ![]()
|
![]() işallah abi ben şimdiden senelik izin zamanı gelsede bir gidebilsem diyorum ama iaşllah bahara ...hayırlısı tabi ....ayrıca setin aşagısından bi 10 tane alabalık satın aldık oradaki vatandaşın söyledigine göre jandarma ile dsi ve vatandaşlar ag atmışlar abi nedemek bu ya vatandaşa izin vermezler oltayla balık tutmaya . ama kendileri ag atarlar buna biraz üzüldüm be abi ve dahası balık çok azalmış gibime geldi dogrumu? yazık doga harikası bi baraj oltayla ne kadar yakalarsan yakala balık tükenmez lakin ağ balığın anasını aglatıyor ....neyse işallah iyi bi önlem alınır ..kal selametle
![]() |
![]() |
#26 | ||
Guest
|
![]() [quote=kırımlı]s.a.serkan abicim suluovanın eraslan kasabasındanım ama 22 senedir konyada ikamet ediyorum ayrıca her sene geliriz bütün akrabalar amasya, merz,fon ve suluovada.ve dahada ayrıca heralde siz alabalıga derinöze gittiniz ..bayram tatilini merzifonda geçirdim ve 5 saatimi o baraja ayırdım 2 ala kuzu tuttum 3. yü çekerken biliyosun dibi hep çalı taktık anlayacagın neyse güzel bi av olmuştu ama foto çekemedik tabi ve abi inan alabalık avlayan insanın başka balıklar gözüne gözükmüyür katılıyomusun bilmiyorum tabi tatalısu balıkçılıgında ...neyse abi sen neresinden sin amasyanın?
Sevgili Abdülhamit,Sami de ben de Amasya merkezdeyiz.İzine geldiğinde beraber balığa gideriz umarım.Dediğin çok doğru,alabalıktan sonra diğer balıkları avlamak hiç cazip gelmiyor insana.Sevgiler... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Işte Firsat !!! | ADNAN | Organizasyonlar | 33 | 28-01-2008 15:24 |
işte bu kadar | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 07-07-2007 18:02 |
Bir terslik var bu işte | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 4 | 19-09-2006 19:22 |
işte denizlerimizin katilleri | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 15-11-2005 06:03 |
Işte Bu | Bir Dost | Tanışma | 9 | 22-09-2005 08:10 |