|
![]() |
#1 | |||
Miço ![]()
|
![]() arkadaşlar gps li balık bulucu saat kullanan varmı varsa bilgi verebilirse sevinirim.
![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Turgay Abi bahsettiğin ürün yalnızca saat ile değil, ek bir parça ile çalışıyor bildiğim kadarıyla. O parça bir kamış vs. yardımıyla atılıp çekilere kullanılıyor galiba. Kullanan bilmiyorum ama sistem olarak düşündüğümde dalışta pek işe yaramaz gibi geliyor bana...
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() kardesim senin söyşediyin saati ilk defa duyuyorum benim bildiyim sonar ve sonardada evet arkadasımın dediyi gibi 2 metre civarın oluyo ve pahalı bi malze hemde dalışta kullanamazsın ancak bir tekneye tehşizatı kurarsın ancak öyle bulabilirsin balığın yerini bu mümkün kullanan tanıdıklarım var ve memnun lar...
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() nette konuyla ilgili bi bakınayım dedim...bu ve benzeri bi çok ürüne rastladım...bi kaçının linkleri bunlar sadece...
bu linte bi çok farklı saat modeli var... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] buradaki bi balık bulucu modeli... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu da gps modeli... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yüksek ihtimallerle hepside su geçirmezdirler...ama su erişim sinyallerini etkilermi bilemem... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar cps en guzel yanı 40yılda bır buldugun meranın yerını kaybetmiyosun bende yok ama olan teknelerın pesine takılıyorum.
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar bu konuda benim bir fikrim var...Aslında daha önce pekçoğunuzla paylaştım ama pek sıcak bakan olmadı...Mesela İzmirden organizasyon yapıp da balığa genellikle birlikte çıkan belli başlı kişiler var...
Ben,Adnan abi,Haldun,Güven,Mert,Göksel,Tago ilk etapta aklıma gelen isimler... Mesela uygun fiyatlı bir gps ya da sonar bulsak ve kişi başı 20-30 ytl gibi bir fiyatla satın alsak nasıl olur...tekneyle balığa çıkacağımız zaman genellikle bu eküri hep beraber olmuyormu nasılsa...
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Organizatör
|
![]() Onurum bana uyar kardeşim, yanımızda taşırsak en azından kullanmayı da unutmayız.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Casio fishing gear aw_82 saat | polmurat | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 99 | 02-06-2012 21:57 |
JRC'nin balık bulucu cihazı | MAVİ FENER | Balık bulucular- Sonar | 1 | 30-11-2011 15:34 |
balık bulucu sonar hakkında yardım | isyankar2009 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 01-11-2010 21:40 |
2 saat kaldık | eminkaya | ZIPKINLA SUALTI AVI | 14 | 21-06-2008 11:21 |
Forumumuzda en çok 17 kişi, 11-08-2005 saat 10:22' de çevirimiçi oldu. | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 15 | 25-12-2005 01:13 |