|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() En başda Ankara,ondan sonra İstanbul'da ve sonra da Manisa'da yapılan ''Cumhuriyet'e ve Laik yaşama sahip çıkma'' mitinglerinden sonra; bugün de İzmir'de bir miting düzenlendi...
Bende, sizler gibi bu mitingleri görsel ve yazılı basından izlemiş biri olarak; neler oluyor....O insanlar neler diyor diye anlamak ve yerinde gözlemlemek için ailece bu miting e katılmaya karar vererek yola çıktık... Miting yerine bir çok vatandaş gibi bizler de yaklaşık 10 kilometre yürüyerek gittik....Yolda giderken bol miktarda 45*Manisa-48*Muğla-09*Aydın-20*Denizli velhasıl tüm Ege bölgesindan gelen gerek toplu ulaşım gerek se Özel araçları gözlemledim..Anladım ki; bu bir parti veya belirli bir kesimlerce desteklenen hareket olmayıp;toplumun tüm kesimlerince desteklenen bir hareketmiş.. ![]() Sıcakta uzun ve yorucu bir yürüyüşden sonra Mitingin yapılacağı alana ulaştık...Fakat kalabalık o kadar çoktu ki; Esas miting alanına kalabalıktan ulaşmanın adete imkanı yok gibiydi... Burada yaptığım gözlemlerden anladım ki; ''her türlü bölücü ve gericinin'' bangır bangır bağırdığı günümüzde; gerçek çoğunluğun asla ve asla bunlardan oluşmadığı ve gerçek çoğunluğun ''vatanın bölünmez bütünlüğüyle tam bağımsız Türkiye sevdalılarından oluştuğunu bir kez daha gözlemlemiş oldum.. ![]() Görülmeye ve yaşanmaya değer; İnsanların ''Bayrak-Vatan-Demokrasi-Laik'lik ve Atatürk Milliyetçiliği altında buluştuğu'' dev bir miting di... ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 14-05-2007 " tarihinde saat 11:58 itibariyle Uzm.Dr.Rastgele tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Ege'nin incisi güzel İzmir'den selamlar | aeakkus | Tanışma | 7 | 01-09-2012 17:07 |
İzmir'den selamlar | mahmutsen81 | Tanışma | 14 | 02-01-2009 15:32 |
İzmir'den hepinize merhaba | xnode | Tanışma | 9 | 07-10-2008 19:41 |