|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrikler çok güzel balıklar bu ali ağayı çok merak etmeye başladım...saygılar
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Erhan abim süpersin ellerine kollarına sağlık gerçekten güzel av yapmışsın biraz geç yazıyorum kusura bakma netimde oluşan bazı sebeplerden yeni fırsat buluyorum..
Seni canı gönülden kutluyorum..
![]() |
![]() |
#23 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() erhan abi tebrikler çok güzel av size yakışır bi av olmuş
erhan abi nolur şu yaptığın takımları misina kalınlığı iğne büyüklüğü bide tam olarak gittiğin yeri sölermisin ben aliağa da yaşıyorum en küçük isparozlardan başka balık yok bnde balığı temizliyoruz bittiğinde balık olduğunu anlamıyoruz 1 gram et kalmıyo balıkta saygılar; orhan
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() orhan kardeşim aliağa'da BP benzin istasyonunu geçince ilerde solda kırmızı gemiler var.gemilere varmadan 100-150 mt geriden olta sallayınca düzgün balık geliyor.ama olta atacağın mesafe en az 60-100 mt arası olacak. misina 0.25mm , 2köstekli , köstekler yaklaşık 15'er cm , kurşunsa kamışın atarına bağlı,ben 50gr kullanıyorum. geçen haftaki gidişimde balık iyice ilerdeydi, o yüzden pek birşey alamadım. birkaç karagöz,bir sargoz birkaçta mercan vardı.
![]() |
![]() |
#25 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() valla abi elimden geldiğince işaretlemeye çalıştım,buyrun;
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#27 | ||
Guest
|
![]() bakın ne güzzzel bir koordinasyon ve çalışma....teşekkürler erhancım
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Aliağa Bereketi | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 27 | 28-03-2011 16:44 |
Hafta arası kaçamağı 15.11.2009 | Engin Bahce | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 29-11-2009 14:35 |
Aliağa raporu | er35han | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 5 | 30-09-2008 14:42 |
Hafta içi kaçamağı Karaburun Yeniliman | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 13-02-2008 21:59 |
poyraz va aliağa 10-07-06 | sbasaran | FOTOĞRAFLARIMIZ | 38 | 12-01-2008 14:19 |