![]() |
#21 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Çok haklısın bu sene hiç tadı yok,bir şey anlayamadık,havalarda çok kötü,bu arada bilgisayarda bozuldu ,cevapları geç veriyorum. bana göre havalarla ilgili,bence yakın zamanda normale döner, ben canlı yemi denemeye başlıyorum,burada zargana hala devam ediyor, inşallah yakalarsam sizlerle paylaşacağım zaten,bende senin olta takımların hakkında bilgilerini vermeni isterim,muhakkar yöre olarak değişik bilgiler vereceğine inanıyorum,sanada rastgelsin.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Sağol Aşkın kardeşim,
Tebriklerin için teşekkürler, havalar bozuk düzelmesini bekliyoruz,inşallah hep beraber güsel balıklar yakalarız.hoşçakal.
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Teşekkür ederim,inşallah hepimize rastgelsin. Sahte balık,yozuri,11 cm mavi beyez renkli sardalya, Daha fazla bilmek istediklerin varsa bana yazabilşrsin, Hoşçakal.
![]() |
![]() |
#24 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Balıkçılık bu ,hep tuttuklarımızı yazıyoruz,bir o kadarda kaçırdıklarımız oluyor,biraz beceri,birazda şans,tabi tecrübede işe yarıyor, beğendiğin ve paylaşımın için teşekkürler, son günlerde bilgisayarın ve fotoğraf makinasının nazara gelmesi moralimi bozdu,havalarında kötü gidişi ile balık yok, sizlere rastgele.
![]() |
![]() |
#25 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Çok teşekkürler,bende elimden geldiğini sizlerle paylaşmak amacındayım, bilgi paylaştıkça çoğalır,doğru söylemişler. Bana göre benimde öğreneceğim çok seyler var,bildiklerim, bilmediklerimin ancak yüzde 10 dur.savgiyle kal.
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrikler orhan abi.anlatımınızda çok heycan verici.
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Sevgili Yilmaz kardeşim,
Bilgisayarım ve fotoğraf makinamın bozulması iyi olmadı,neyse hallettik, Sevgili Adnan çok teşekkür ederim,senelerce yaptığım sırtı avları var, 2006 ve 2007 senelerinde yaptığım sırtı ile avlarım yazı ve fotoğrafları yollayacağım,belki bilgi açısından ve yönlendirme açısından faydalı olabilirim diye düşünüyorum. Rastgele,hoşçakal. r
![]() |
![]() |
#28 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() orhan abi belli seni çok yormuş ama kesin değermiş.....
eline koluna sağlık afiyet olsun
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Jigging - Dikey Sırtı Avcılığı | levrek | Sırtı-Seğirtme | 121 | 03-02-2015 07:34 |
inciraltından sırtı ile av | 35kalamarcı | DENİZ AVI KARADAN | 27 | 30-12-2008 09:58 |
Tiriviri Ile Mücadele Etmek Için | aligalipkaya | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 05-10-2007 11:24 |
Tırıvırı ile mücadele | cevat2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 20-05-2007 17:21 |