|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Okan karşılaştığın üzücü ve can sıkıcı olay için bende üzüldüm.Zaten 2 paralık keyfimiz için gitmiyormuyuz balığa.O keyfimizide kaçırdıklarında haklı olarak tavrımız sert oluyor tabiki.Umarım hatasını anlar ve bundan sonra adam gibi ticaret yapar.Bu arada verimli av yaptığınızıda öğrenmiş bulunuyoruz
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#3 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Uyardığınız için teşekkürler.
İlkesiz kişilerden alışveriş etmeyelim bundan sonra, herkes işini doğru düzgün yapsın.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() kesınlıkle haklısın dostum.. herkes ısını layıkı ıle yapmalı.... ıletın ve destegın ıcın tskler.... avın daım olsun
![]() |
![]() |
#5 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Geçmiş olsun okan, herhalde 2 yaşındaki çocuğun elinden emziğini alsan bu kadar üzülmezdi. Gerçekten zor bir durum..
Aklında olsun ben genelde karşıyakada YEMCİ COŞKUN var ordan alıyorum yemleri, ayırtırken cep telefonumu alıyor eğer herhangi bir aksaklık olursa haber vermek için. ve sözünün eri bir esnaf. hem de egeli. Kokar bölgesine bende gitmek istiyorum ama henüz nasip olmadı, Demirciliden bir kaç kez çıktık ama kokarın oralara gitmedik hiç. Sen kendi teknenlemi yoksa kiralık tekne ilemi gidiyorsun. Bende bornovada oturuyorum belki birlikte gideriz bir gün.. ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Valla oncelikle her iste bir hayir vardir diyerek bu BAKI muhabbetiyle konuma baslamak istiyorum,kotu bir olay yasamissin ama bak gordun mu senin ve Metin abi gibi iki baldan tatli insanla tanismama vesile oldu bu yasadiklarinizi klavyeye dokmeniz,ben okudum sende yasadin,elbette cok terbiyesizce bir hareket yaptiklari,ve senin uyarmanla artik kimse alisveris yapmayacaktir ondan,bir hareketi ile ne kadar cok musteri kaybetti iste... gelelim tanismamiza ve av maceramiza'guzel olanda bu bence,harika birgun gecirdik,guzel baliklar tuttuk,metin abinin o guzel mezgitide cabasi tabiki...senle mercan tutarak yaristik iste ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
senın guzellıgın sayesınde bızde harıka bır ınsanla tanısmıs olduk... senı tanıdıgımıza bende çok mutlu oldum emın ol metınde... bundan sonrakı avlarda senı yanmızdan ayırmayız bılgın olsun ![]() ![]() elıne yuregıne saglık kardesım ... yenı avlarda görusmek dılegı ıle
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() esnaf olmak zor zenaattır.ama insan olmak daha zordur.bütün yemci arkadaşlar bilmelidirler ki bu aldattım dedigi kişiler onlrın veli nimetidirler.maalesef para daha baskın çıkıyor ve sattıgı ürünün yanında haysiyetlerini de paketliyorlar.yaptıkları davranış paketleri açınca degerlendiriliyor.boş boru kurtları,kesik ufak ufalanmış sülüneslerkokmuş madyalar ve sübyeler vs.ne kadar beddua yiyorlar aslında.ama inanın her bi yemci esnafın mutlaka birilerine yanlış yaptıgı görülmüştür.bence herbiri aşagı yukarı aynidir.bir iki istisna mutlaka vardır aralarında.birinin begendigi yemci bir başkasına bozuk yem mutlaka vermiştir.hazırlanan paketler açıldıgında belli oluyor zaten.biz amatörler seciçi olmalıyız.ve bir birimizin şikayetlerini degerlendirmeliyiz.az para vermiyoruz yemlere.belki bazılarımız evimizin rıskından dahi ayırıp yem aldıgımız oluyor.bunun yem satan arkadaşlar adına vebali büyüktür.saygılar.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |