|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() paşa avcısı timi kutlarken yeni operasyonlarınıda bekliyorum. ayrıca bu time yeni keskin nişancılarında davet edilmesi dileklerimle sevgiler
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Abi bizim seni davet etmemiz gerekirken cumartesi akşamı yaptığın davete icabet edemediğim için çok üzgünüm.. Durumumu biliyorsun .. çok geçe kaldık o gece.. uzak misafirlikdeydim.. Ama en kısa zamanda bunu telafi etmek isterim.. Kahve içmeye beklerim.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() Necati'm nihayet kurtları dökme fırsatı bulmuşsun.
![]() ![]() Zaten PAŞA TEAM bir araya gelirde orada şenlik olmaz mı?... Necati'm paylaşım için teşekkürler,güzel bir gün geçirdiğiniz her halinizden belli... Daha niçe güzel günlerde buluşmanız dileğimle..
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Diğer konuda bahsedilmiş bir gün bir deniz kıyısında bir fincan kahve bir bardak çay içelim.. Eminim ki eski kıyı avcısı olduğunu anlayacak tekneyi kiralayıp takım taklavatı toplayıp sende bir kıyıda soluğu alacaksın.. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Necati kardeşim seni ve tüm ekibi kutlarım harika bir av olmuş video ise seyret seyret bıkmaz insan sizi seyrettikten sonra tekneciliği bırakıp karadan mı avlansam diye düşünmeden geçemiyeceğim doğrusu selamlar kardeşim.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Raif abi bu güzel mesajın için çok teşekkür ederim.. Nasil ki sen bizim avlarımız için imrenerek konuşuyorsan aynı duygularla bende senin paylaşımlarını takip ediyorum.. En kısa zamanda tanışıp beraber av yaparak bunları pekiştirmek ümidim ile.. Teşekkür ederim.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Güzel bir av olmuş, paylaştığınız için teşekkürler.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yine Tek Ama Yine Paşa | Adem VARDARCIK | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 16-10-2010 12:20 |
Paşa Team 16-05-2010 Avı | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 45 | 27-07-2010 09:24 |
Paşa Team İş Başında... | adolomorola | DENİZ AVI KARADAN | 121 | 21-04-2010 21:58 |
Paşa Team Karareis'te... | discus | DENİZ AVI KARADAN | 50 | 29-03-2010 21:13 |