|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Bu arada Paşaları kıstırsak iyi olacak bir an önce ![]()
1974,K.YAKA/İZMİR Bu mesaj en son " 18-01-2011 " tarihinde saat 15:12 itibariyle gonencsenkal tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Kaptan
|
![]() Paylaşım için teşekkürler palamutlar harika görünüyor usta...
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
VİP ![]()
|
![]() Gönenç kardeşim çok güzel kareler,
palamutlar harika.paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() yahu kuzen av güzel olmuş tebrikler de biz kıyıdan bu paşaları neden bulamıyoruz ben onu anlamadım fevzi abi gibi bizde bu aralar tık yok olduk allahtan geçende 2 sübye aldımda yine günü kurtardık havalar düzelince izle beni neler çekecem görürsün hedefim levrek biliyorsun
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ediyorum Serkan daha iyileri sizin oltanıza denk gelsin
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İrfan abi çok teşekkür ederim sizlere daha güzel avlar diliyorum..
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Sen Hasan Balıkçının ve Serkan kardeşimin yakaladığı trofelere hiç bakma bizim öyle balık yakalamamız için daha on fırın ekmek yememiz lazım. ![]() Doğru zamanda doğru yerde balık avlamak çok önemli zamanla olacak bazı şeyler. ![]() Bu arada levrek üreme mevsiminde sanırım onun için yakalamak çok zor ayrıca yumurtalı olduğu için yakalamamak lazım biraz sabredersek güzel levrekler alabiliriz. Sende bu arada sübye tutmaya devam et ![]()
1974,K.YAKA/İZMİR Bu mesaj en son " 19-01-2011 " tarihinde saat 13:10 itibariyle gonencsenkal tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Gecikmiş bir merhaba | blackking | Tanışma | 6 | 11-11-2010 17:48 |
Gecikmiş Kıyı Raporu | Adem VARDARCIK | DENİZ AVI KARADAN | 8 | 17-05-2010 07:29 |
Güvertedeki palamutlar | MAVİ FENER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 19-07-2009 20:35 |
palamutlar yaşasın | cumhur | Tanışma | 10 | 16-09-2007 16:19 |
14.01.07 Seferihisar Körfezi Raporu | levrek | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 19-03-2007 21:26 |