|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tamam Murat istediğin gibi olsun teşekkür ederim mesajın için sağlıcakla kal.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
VİP ![]()
|
![]() Raif kardeş tüm ekibi kutlarım.Güzel balıklar ve güzel dostluklar.Emeğine sağlık paylaşımdan ötürü teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler ,çok güzel bir av yapmışsınız.Necati,sende çok iyi yapmışsın.Baki tatilde böyle güzel bir avı haketmişti
![]()
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Turgay abi teşekkür ederim sizden tebrik almak da çok güzel herşey gönlünüzce olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kamil hocam teşekkürler öğretmen olduğunuzu Necati bahsetti mesajınız için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||||
Kaptan
|
![]() raif kaptanım
![]() ![]() ![]() uzun zamandır tebrik edemedim biraz ara verdim ![]() tesadüf oldu necati yide görmek nasip oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hepinizi yürekten kutlarım ![]() ![]() bakiye gelince yatma koçum yatan balık tutamaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() nede olsa hobi bundan önemli işlerde oluyor. ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İnşallah abi işlerin rastgitsin hoşçakal.
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() raif abıcım ogun butun gun aklım sızdeydı gelmeyı cok ıstedım ama arkadasımın onceden baska yere sozu oldugundan nobetı degısemedım. ınsallah baska zamana bende katılırım aranıza daha oncede davet etmıstınız yıne nobetım yuzzunden gelememıstım ama bu sefer denk getırmeye fazla çaba harcayacagım cunku aklım hep sızde kalıyo vallahi
![]() ![]() necatı abı ogun av donusu iş yerıne yanıma ugradı bakiyle beraber sohbetleerını avlarınızı anlattı guzel bır ortam kacırmısım o kesın. abım paylasımın ve anlatımın ıcın cok tesekkur ederım emegınıze yuregınıze saglık
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
26 Mayıs 2011 Çeşmealtı Av Raporu | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 42 | 29-05-2011 12:03 |
Çeşmealtı Raporu 30 nisan 2011 | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 46 | 03-05-2011 22:50 |
05.03.2011 Çeşmealtı av raporu | Çağatay | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 10-03-2011 22:56 |
31 Temmuz Çeşmealtı Raporu | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 34 | 06-08-2010 19:35 |
31 Temmuz Çeşmealtı-Urla adalar | Çağatay | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 04-08-2010 22:41 |