|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() "O zaman niye gelmiyorsun hala orada bekliyorsun Hayrettin abicim gelde bu ekiple bir balığa çık
Teşekkür ediyorum bir gün beraber olta atabilmek ümidiyle " Anıl kardeşim sen sanıyormusun ki ben buradayım.bedenim Çankırı da kalbim hep sizlerle.inan o kadar çok istiyorum ki sizlerle balığa çıkmayı.sizlerle sohbet ederek sizlerin balık yakalayışınızı seyretmeyi inan çok istiyorum ama nafile.malüm devlet memurluğu,istediğin zaman izin alamıyorsun ,izin aldığında müsait olamıyorsun ..sun... sun ...sun da ...sun işte.Ama inan birgün pat diye karşınıza çıkacağım.o günü sabırsızlıkla ben bekliyorum sizde ne zaman çıkar diye bekleyin bakalım.sağlıcakla kalın Rastgele.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Anıl kardeşim teşekkürün için sağol ama, benim anlattıklarım zaten senin bildiğin şeylerdi. Bazı katılımcıların soruları vardı (örn: Bahadır SARICA) bu sorular cevapsız kaldığı için başkaca forum kullanıcılarının da bilmediği şeyler olduğu düşüncesi ile gördüklerimi duyduklarımı yazdım. (malum burası amatör balıkçı forumu avlak yeri verilmese de takım ve yem bilgisi verilmesi etik bir zorunluluk. En çok bu ihtiyaca binaen yazdım bunca detayı. Farketildiyse bu konuda bir bilgi yoktu bu başlıkta..Tavsiyen için de ayrıca teşekkür ederim Bir kere deneyerek -kısmen- öğrendim artık.Hem ustalar ile çıkanlar ilk balığı "ustam" tuttu diyor ama, kaçıncı balığı kendisi tuttuğunu söylemiyor.
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bunlar balık değil kuzu tadı nasıl olakı .acep bu yiğitler rakıyla iyi gidermi
![]() |
![]() |
#34 | |||||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Alıntı:
Doğru söylüyorsun oldum olası o kelimeleri forumda kullanamıyorum ben yaptım, tuttum, gittim.. Genelde ekip olarak birşeyler yaptığımızdan ekibim adına konuşmayı seviyorum. Yoksa yanlış hatırlamıyorsam 3. balığı ben çektim. Ergun abi de hatırlatır ![]() Alıntı:
![]() ![]() Gelde bir gün yakalayalım sonra sofrada benden ![]()
![]() |
![]() |
#35 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bilemiyorum Akın abicim
![]() ![]() Gelde bir gün yakalayalım sonra sofrada benden ![]() harikasın kardeşim bir kaç yıla kalmaz istanbulu tamamen terkedip oralara yerleşeceğim ![]()
![]() |
![]() |
#36 | ||||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#37 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() harika bir av olmuş tebrikler
![]() |
![]() |
#38 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#39 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() anıl kardeşim rastgelsin muhteşem bir av olmuş tatlı sudan böyle çok büyük balıklar çektim ama denizden daha nasip olmadı inşallah darısı bizimde başımıza...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
7 Aralık Sırtı | Anıl ÜNALAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 35 | 27-10-2011 13:45 |
8-7-2011 İzmir Körfezinde Granyoz Avı | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 13 | 18-08-2011 18:16 |
27-07-2011 granyoz av raporu | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 20 | 31-07-2011 17:03 |
2-7-2011 İzmir Körfezi'nde granyoz avı | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 27 | 27-07-2011 09:19 |
5 Aralık Çupra avı | Murat ÇAKMAKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 24 | 27-12-2010 19:45 |