|
![]() |
#1 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Ben, beklemeye devam ediyorum... Sebeplerim var... Nefeslenmeye hayır kampanyası açılsa (ki bu biraz da öyle bir kampanya bence) onda da beklerdim... Destekleyenlere, neyi, niçin, nasıl, neden, ne zaman destekledikleri belirsiz ise de Saygı, sevgi ve selamlarımı gönderiyorum... Yolunuz açık olsun...
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Oral Bey; Siz neye karşısınız? Neye karşı değilsiniz? Ben buradaki herkesin neyi,neden,nasıl ve nezaman desteklediklerinin belirli ve gayet NET bir şekilde ortaya koyduklarının farkındayım. Trol , nefeslenme, gırgır, termik santral vs. vs. buradaki herkes bunlar hakında birşeyler biliyor ve bildiklerine istinaden KARŞI ÇIKABİLME NETLİĞİNİ ortaya koyabiliyor. Kendi adıma bende sizin NET bir şekilde karşı ya da taraf olabilmenizi bekliyor saygı ve sevgilerimi gönderiyorum... Yolunuz NET olsun ALPER
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu arada trolün gerçekten bir tek faydası varmış...!!
Deniz tabanındaki çözülmüş olan madenleri harekete getirip deniz suyuna karışmasını sağlamakmış... ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Ben size şunu söyliyim dostlar, ben Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi (SÜFAK)'nde 3 sene okudum, okulu her ne kadar bitirmesemde zamanında görmüş olduğum olay beni hayrete düşürmüştü, bizi eğitim mahiyeti niyetinde Urla iskelesinde ki SÜFAK teknesiyle denize çıkarttılar (mazotunu öğrenciler olarak biz kendi cebimizden koymuştuk, eğitime desteği görün!) , herneyse ardından bize trolün zararlarından bahseden öğretim görevlileri bir güzel trol attılar denize ve bir kaç saat kazıdılar dibi, çıkan balıkları bize gösterip ardından Urla balık mezatına götürüp balıkları sattılar ve parayı da ceplerine indirdiler, bir su ürünleri mühendisliği öğretim görevlileri bunları yaparsa varın siz düşünün diğerleri ne yapar. Herkes 3-5 liranın hesabında, bu işin içinde olanlar da dahil buna.... (bahsettiğim yıllar 1996 dönemi) ...
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bir ülkenin ekonomisi bozuksa; gerisinin de doğru olduğu görülmemiştir
Üzücü bir gerçeği küçük bir anınla anlatmışın, teşekkürler...
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Miço ![]()
|
![]() HEpinize Duyarlılıgınız ve KEsin Net Tavırlarınızdan Dolayı CANI GONULDEN TESEKKUR EDİYORUM.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() trola dur demek.yaşama hakkını savunmak demektir.bence yığınsal bir pretosto biçim leri bulup katılım sağlamalıyız.gerçek hepimizi özgür kılsın.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Destek istiyorum | aligalipkaya | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 28-09-2007 22:57 |
Arkadaşıma manevi destek... | Uzm.Dr.Rastgele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 26 | 11-05-2007 10:21 |
Arkadaşlar ilk defa ciddi bir topic açtım.Destek istiyorum | atomik07 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 14-09-2006 14:41 |