Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > Amatör Balık Avı Genel Bilgiler > Tabiatı ve Canlıları Koruma

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 16-07-2008, 23:06   #1
Anıl ÜNALAN
Coast Guard.

Anıl ÜNALAN kullanıcısının avatarı

Alıntı:
cyprinus tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bakınız,
Tabiki trol operasyonuna çok çıktım ve neler çıktığını gördüm...ve tam tersi sizlerin bilinçsiz bir tarafgirlik yaptığınızı da asla söylemek istemiyorum aksine bu bilinçliliğinizden dolayı sizleri kutluyorum...denizlerle ilgilenenlerin sadece bizler olduğunu görmemek ne mutlu...
Ben sadece trolle ilgili bir parağraf açarak bilgi vermek istedim ama ne yazıkki gördüğüm...burdaki insanların beni YAŞASIN TROL pankartını en önde taşıyan bir şahıs olarak nitelendirmesi oldu....
Trol zaten yılın çoğu zamanı çoğu bölgede yasak.ama ne yazıkki kaçak olarak kullanılmakta burada ne yazıkki devletimizin denetimi yetersiz kalmakta..asıl sorunda burada...
Kısacası tabiki bende trole hayır kampanyasını destekliyorum....
DuyguLarınızı iLk yazınızda da bu kadar açık ve net biçimde bize aktarmış oLsaydınız sanırım böyLe oLmazdı. Çünkü iLk yazınızda yapmaya çaLışmış oLduğunuz açıkLamaLar bizLer tarafından yanLış düşünceLere mahruz kaLdı. Sanırım artık herşey açığa çıkmıştır
Telefon : 05058552330
Ziraat Teknikeri

Anıl ÜNALAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 16-07-2008, 23:16   #2
gerence
Kaptan

gerence kullanıcısının avatarı

Thumbs up Tebrik ederim

Alıntı:
Bakınız,
Tabiki trol operasyonuna çok çıktım ve neler çıktığını gördüm...ve tam tersi sizlerin bilinçsiz bir tarafgirlik yaptığınızı da asla söylemek istemiyorum aksine bu bilinçliliğinizden dolayı sizleri kutluyorum...denizlerle ilgilenenlerin sadece bizler olduğunu görmemek ne mutlu...
Ben sadece trolle ilgili bir parağraf açarak bilgi vermek istedim ama ne yazıkki gördüğüm...burdaki insanların beni YAŞASIN TROL pankartını en önde taşıyan bir şahıs olarak nitelendirmesi oldu....
Trol zaten yılın çoğu zamanı çoğu bölgede yasak.ama ne yazıkki kaçak olarak kullanılmakta burada ne yazıkki devletimizin denetimi yetersiz kalmakta..asıl sorunda burada...
Kısacası tabiki bende trole hayır kampanyasını destekliyorum....
Zaten sizden böyle bir davranışı beklenir... Tebrik ederim
Eski 18-07-2008, 00:25   #3
oralatak
Oltacı

Varsayılan Bazen, uzlaşmak iyidir...Mesele...Meselenin "Neresinde" uzlaştığımızdır...

Alıntı:
Bakınız,
Tabii ki trol operasyonuna çok çıktım ve neler çıktığını gördüm...ve tam tersi sizlerin bilinçsiz bir tarafgirlik yaptığınızı da asla söylemek istemiyorum, aksine bu bilinçliliğinizden dolayı sizleri kutluyorum...denizlerle ilgilenenlerin sadece bizler olmadığını görmek ne mutlu...
Ben sadece trol ile ilgili bir paragraf açarak bilgi vermek istedim ama ne yazık ki gördüğüm...buradaki insanların beni YAŞASIN TROL pankartını en önde taşıyan bir şahıs olarak nitelendirmesi oldu....
Trol zaten yılın çoğu zamanı çoğu bölgede yasak. Ama ne yazık ki kaçak olarak kullanılmakta...Burada ne yazık ki devletimizin denetimi yetersiz kalmakta... Asıl sorun da burada...
Kısacası tabii ki ben de trole hayır kampanyasını destekliyorum....
Merhaba,

Ben, beklemeye devam ediyorum...

Sebeplerim var...

Nefeslenmeye hayır kampanyası açılsa (ki bu biraz da öyle bir kampanya bence) onda da beklerdim...

Destekleyenlere, neyi, niçin, nasıl, neden, ne zaman destekledikleri belirsiz ise de Saygı, sevgi ve selamlarımı gönderiyorum...

Yolunuz açık olsun...
Eski 18-07-2008, 16:14   #4
walras
Kaptan

walras kullanıcısının avatarı

Alıntı:
oralatak tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Merhaba,

Ben, beklemeye devam ediyorum...

Sebeplerim var...

Nefeslenmeye hayır kampanyası açılsa (ki bu biraz da öyle bir kampanya bence) onda da beklerdim...

Destekleyenlere, neyi, niçin, nasıl, neden, ne zaman destekledikleri belirsiz ise de Saygı, sevgi ve selamlarımı gönderiyorum...

Yolunuz açık olsun...

Oral Bey;
Siz neye karşısınız? Neye karşı değilsiniz? Ben buradaki herkesin neyi,neden,nasıl ve nezaman desteklediklerinin belirli ve gayet NET bir şekilde ortaya koyduklarının farkındayım. Trol , nefeslenme, gırgır, termik santral vs. vs. buradaki herkes bunlar hakında birşeyler biliyor ve bildiklerine istinaden KARŞI ÇIKABİLME NETLİĞİNİ ortaya koyabiliyor.
Kendi adıma bende sizin NET bir şekilde karşı ya da taraf olabilmenizi bekliyor saygı ve sevgilerimi gönderiyorum...
Yolunuz NET olsun

ALPER
walras Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-07-2008, 23:22   #5
gerence
Kaptan

Varsayılan Ancak...

Bu arada trolün gerçekten bir tek faydası varmış...!!
Deniz tabanındaki çözülmüş olan madenleri harekete getirip deniz suyuna karışmasını sağlamakmış...
Eski 17-07-2008, 12:10   #6
hasanova
Tayfa

hasanova kullanıcısının avatarı

Ben size şunu söyliyim dostlar, ben Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi (SÜFAK)'nde 3 sene okudum, okulu her ne kadar bitirmesemde zamanında görmüş olduğum olay beni hayrete düşürmüştü, bizi eğitim mahiyeti niyetinde Urla iskelesinde ki SÜFAK teknesiyle denize çıkarttılar (mazotunu öğrenciler olarak biz kendi cebimizden koymuştuk, eğitime desteği görün!) , herneyse ardından bize trolün zararlarından bahseden öğretim görevlileri bir güzel trol attılar denize ve bir kaç saat kazıdılar dibi, çıkan balıkları bize gösterip ardından Urla balık mezatına götürüp balıkları sattılar ve parayı da ceplerine indirdiler, bir su ürünleri mühendisliği öğretim görevlileri bunları yaparsa varın siz düşünün diğerleri ne yapar. Herkes 3-5 liranın hesabında, bu işin içinde olanlar da dahil buna.... (bahsettiğim yıllar 1996 dönemi) ...

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
hasanova Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-07-2008, 00:49   #7
çeşme35
Miço

çeşme35 kullanıcısının avatarı

Alıntı:
hasanova tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ben size şunu söyliyim dostlar, ben Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi (SÜFAK)'nde 3 sene okudum, okulu her ne kadar bitirmesemde zamanında görmüş olduğum olay beni hayrete düşürmüştü, bizi eğitim mahiyeti niyetinde Urla iskelesinde ki SÜFAK teknesiyle denize çıkarttılar (mazotunu öğrenciler olarak biz kendi cebimizden koymuştuk, eğitime desteği görün!) , herneyse ardından bize trolün zararlarından bahseden öğretim görevlileri bir güzel trol attılar denize ve bir kaç saat kazıdılar dibi, çıkan balıkları bize gösterip ardından Urla balık mezatına götürüp balıkları sattılar ve parayı da ceplerine indirdiler, bir su ürünleri mühendisliği öğretim görevlileri bunları yaparsa varın siz düşünün diğerleri ne yapar. Herkes 3-5 liranın hesabında, bu işin içinde olanlar da dahil buna.... (bahsettiğim yıllar 1996 dönemi) ...
Olaya bak temel fıkraları gibi ..verdikleri zarar ayrı konu ..işi ticarete dökmeleri ayrı konu biraz klasik olucak ama burası Türkiye.
Eski 17-07-2008, 23:26   #8
gerence
Kaptan

Bir ülkenin ekonomisi bozuksa; gerisinin de doğru olduğu görülmemiştir
Üzücü bir gerçeği küçük bir anınla anlatmışın, teşekkürler...
Eski 22-07-2008, 13:20   #9
Samet Eryavuz
Miço

Samet Eryavuz kullanıcısının avatarı

HEpinize Duyarlılıgınız ve KEsin Net Tavırlarınızdan Dolayı CANI GONULDEN TESEKKUR EDİYORUM.

Denizler Geleceğimizdir

Samet Eryavuz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-07-2008, 20:01   #10
aykutkilitcioglu
Oltacı

aykutkilitcioglu kullanıcısının avatarı

trola dur demek.yaşama hakkını savunmak demektir.bence yığınsal bir pretosto biçim leri bulup katılım sağlamalıyız.gerçek hepimizi özgür kılsın.

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları