|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() çıpuralar sahane
cok guzel bır av olmus tebrıkler
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() mükemmel görünüyorlar yeşilçam jönleri gibi. şu aralar balığa gitme şansımız olmuyor. sizler gibi değerli abilerimizin ablalarımızın sayesinde siteden takip edip avunuyoruz. bizlerle paylaştığınız için teşekkürler. yüreğinize sağlık rastgelsin
![]() |
![]() |
#33 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
çok güzel bir av olduğu zaten kesindi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() avdaki herkesi yürekten kutlarım ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |||
VİP ![]()
|
![]() Kutlarım balıklar süper.
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() İyi akşamlar hasan abicim..ben sizler gibi yıllarını vermiş bir karacının ve çipuracının kızıyım...şimdi iyiki babam bu keyfi bize öğretmiş diyorum ve bende kızıma bunu öğretiyorum EN İYİ ARKADAŞ DENİZ...BALIK BAHANE...daha iii avlarda karşılaşmak dileğiyle
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() harika balıklar en kötü avınız böyle olsun
![]() |
![]() |
#37 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||||
Miço ![]()
|
![]() çok güzel balıklar yakalamışsınız tebrikler afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() teşekkürler kardeşim iltifatların için biz ailecek gidiyoruz ava ve sadece çipura peşinde koşuyoruz 1.2 balık kıstırırsak sizlerle paylaşıyoruz oltalarınız daima balıkla buluşsun şimdiden rast gelsin.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Büyük İğne, Büyük Yem; Derin Su, Büyük Balıkmıdır... | dionyzos | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 08-11-2009 23:16 |
Büyük mü, küçük mü? | Nedim Gürler | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 30-03-2009 13:16 |
ıldırda hafta içi ve hafta sonu | celocan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 23-11-2008 17:37 |
bu hafta sonu büyük tekne arıyoruz | TLGA | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 07-08-2008 00:23 |
70 li yıllar en büyük anı.. | mufi | ANILAR | 6 | 11-01-2008 10:10 |