Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI KARADAN > Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 14-01-2007, 00:07   #41
Cullinan
Çımacı

Cullinan kullanıcısının avatarı

Savaş öncelikle geçmiş olsun.
Hazır bu konu açılmışken ben de bir ekleme yapayım.
Senin gönderdiğin resimde Trakonya balığının sırt yüzgeçlerindeki dikenler görünüyor. Arkadaşlar sakın bu balığın sadece sırtında dikenleri var diye bir yanılgıya düşmeyin. Balığın her iki solungaç altında da gizli birer tane zehirli iğnesi var. (bu tecrübe ile sabit ) Onun için tavsiyem hiç elinizi sürmeyin.

Kemal
Bodrum-1975
Cullinan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 14-01-2007, 01:58   #42
aserkansatı
Guest

Alıntı:
varior tafarından gönderildi
Serkan abi bu konuda Trakonya ile yaralanan bir tek seni biliyorum ne kadar sürede iyileştin, benim elimde hala ağrılar devam ediyor, bu kadar uzun sürüyor mu anlamadım?? İki kez de doktora gittim 5-6 çeşit ilaç kullandım, solüsyonlar, antibiyotikler.. Ama hala yara yeri iyleşmedi ve elimi yumruk durumuna getirdiğimde acıyor, ağır kaldıramıyorum vs..
Arkadaşlar bu Trakonyanın gazabından korunun, benden söylemesi..

Not : Admin yada moderatör arkadaşlar başlığı Trakonya ile değiştirebilir mi?? Tşk.
SevgiliSavaş, benim elimin şişliği ve ağrısı 15 günde geçti ama iğnenin battığı yerler bastırınca uzun süre ağrımaya devam etti.Sinirlerin zedelenmemiştir umarım.Tekrar geçmiş olsun kardeşim...
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-01-2007, 14:11   #43
theimam35
Miço

geçmiş olsun demekki trakonyala tanışan birtek ben değilmişim
theimam35 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-01-2007, 14:35   #44
turna
Kaptan

turna kullanıcısının avatarı

Savaş geşmiş olsun,bunlarda av kazaları.

turna Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-01-2007, 14:58   #45
ADNAN
Organizatör

ADNAN kullanıcısının avatarı

Varsayılan trakonya yaralanması

savaş geçmiş olsun en kısa zamanda iyleşmeni diliyorum. tekne avlarında başına gelenlere önce insan idrarı tavsiye edilir, en azından kıyıya gelene kadar biliyorsunuz insan idrarında amonyak da vardır. ayrıca yalçın bey in isveç şurubu tam bir ilaç olarak halk içinde yapılmaktadır, bazı aktarlarda hazırda bulunmaktadır, ama en iyisi kendiniz hazırlamanız. annemler yapmışlardı insan vücuduna çok faydalı bir şurup insan hücrelerini bile yenilediği söyleniyor.
Eski 14-01-2007, 21:12   #46
varior
Kaptan

varior kullanıcısının avatarı

herkese iyi dilekleri ve ilgisi için teşekkür ederim..
Çok lanet bir balık sakın uğraşmayın.. Kendi kendime, keşke daha önce öğrenseydim diyorum şimdi..
varior Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-01-2007, 11:04   #47
ykmk
Kaptan

ykmk kullanıcısının avatarı

Valla abi beni de soktu.Allahtan hemen kanı akıttım ve oradaki tecrübeli amcalarımın yardımıyla ve tavsiyesiyle o bölgeye çamaşırsuyu sürdük.Parmağım çok hafif şişti.Pek bişey olmadı..Allahtan derinden sokmamıştı bu mahluk.Bu oaydan sonra daha çok yoluma çıktılar ama oltayı yere bıraktığım gibi ayağımdan terliği çıkardıp hızlı bir darbe vuruyordum.Öldükten bir süre sonra daha zehir etkisi devam ettiğinden pense ile alıp üzülerek te olsa çöpe atıyordum ya da oradaki o balığı yiyen amcalara veriyordum...Çok cins bi balık kanımca...
ogameci39@hotmail.com

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ykmk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-01-2007, 11:17   #48
aganta borina borinata
Guest

Alıntı:
ykmk tafarından gönderildi
Valla abi beni de soktu.Allahtan hemen kanı akıttım ve oradaki tecrübeli amcalarımın yardımıyla ve tavsiyesiyle o bölgeye çamaşırsuyu sürdük.Parmağım çok hafif şişti.Pek bişey olmadı..Allahtan derinden sokmamıştı bu mahluk.Bu oaydan sonra daha çok yoluma çıktılar ama oltayı yere bıraktığım gibi ayağımdan terliği çıkardıp hızlı bir darbe vuruyordum.Öldükten bir süre sonra daha zehir etkisi devam ettiğinden pense ile alıp üzülerek te olsa çöpe atıyordum ya da oradaki o balığı yiyen amcalara veriyordum...Çok cins bi balık kanımca...
yunuscan her ne kadar tehlikeli bi hayvan dahi olsa onunda yaşama hakkı var... yenmeyecekse eğer öldürmek en son çare olmalı...

rastgelsin...
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-01-2007, 12:53   #49
ykmk
Kaptan

ykmk kullanıcısının avatarı

Alıntı:
aganta borina borinata tafarından gönderildi
yunuscan her ne kadar tehlikeli bi hayvan dahi olsa onunda yaşama hakkı var... yenmeyecekse eğer öldürmek en son çare olmalı...

rastgelsin...
Doğan abim.Onu canlı olarak oltadan çıkartabilecek bir malzemem ve tekniğim olmadığı için öyle yapmak zorunda kalıyordum.Lütfen bana hak ver.Biliyorum yaptığım yanlıştı ama kediler nasipleniyodu o balıktan...Zaten çok fazla katliam yapadım.Hem parçalanmıyordu balık.Ani bir tramva yani.Zemin kum olduğuna...
ogameci39@hotmail.com

ykmk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-01-2007, 13:01   #50
aganta borina borinata
Guest

Alıntı:
ykmk tafarından gönderildi
Doğan abim.Onu canlı olarak oltadan çıkartabilecek bir malzemem ve tekniğim olmadığı için öyle yapmak zorunda kalıyordum.Lütfen bana hak ver.Biliyorum yaptığım yanlıştı ama kediler nasipleniyodu o balıktan...Zaten çok fazla katliam yapadım.Hem parçalanmıyordu balık.Ani bir tramva yani.Zemin kum olduğuna...
yunuscan ben anladım seni...tabiki oltadan canlı çıkaramıyorsan zaten seçenek kalmıyor...bak bi ara youtube de bununla ilgili bi videoya rastlamıştım...hatta mert te izledi...ama sitede yayınlamayalım diye düşündük..
ama bence bi sakıncası yok...umarım izleyince nedemek istediğimi daha iyi anlarsın...

rastgelsin...
  Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları