![]() |
#41 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Savaş öncelikle geçmiş olsun.
Hazır bu konu açılmışken ben de bir ekleme yapayım. Senin gönderdiğin resimde Trakonya balığının sırt yüzgeçlerindeki dikenler görünüyor. Arkadaşlar sakın bu balığın sadece sırtında dikenleri var diye bir yanılgıya düşmeyin. Balığın her iki solungaç altında da gizli birer tane zehirli iğnesi var. (bu tecrübe ile sabit ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#43 | |||
Miço ![]()
|
![]() geçmiş olsun demekki trakonyala tanışan birtek ben değilmişim
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Savaş geşmiş olsun,bunlarda av kazaları.
![]() |
![]() |
#45 | ||||
Organizatör
|
![]() savaş geçmiş olsun en kısa zamanda iyleşmeni diliyorum. tekne avlarında başına gelenlere önce insan idrarı tavsiye edilir, en azından kıyıya gelene kadar biliyorsunuz insan idrarında amonyak da vardır. ayrıca yalçın bey in isveç şurubu tam bir ilaç olarak halk içinde yapılmaktadır, bazı aktarlarda hazırda bulunmaktadır, ama en iyisi kendiniz hazırlamanız. annemler yapmışlardı insan vücuduna çok faydalı bir şurup insan hücrelerini bile yenilediği söyleniyor.
![]() |
![]() |
#46 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() herkese iyi dilekleri ve ilgisi için teşekkür ederim..
Çok lanet bir balık sakın uğraşmayın.. Kendi kendime, keşke daha önce öğrenseydim diyorum şimdi..
![]() |
![]() |
#47 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Valla abi beni de soktu.Allahtan hemen kanı akıttım ve oradaki tecrübeli amcalarımın yardımıyla ve tavsiyesiyle o bölgeye çamaşırsuyu sürdük.Parmağım çok hafif şişti.Pek bişey olmadı..Allahtan derinden sokmamıştı bu mahluk.Bu oaydan sonra daha çok yoluma çıktılar ama oltayı yere bıraktığım gibi ayağımdan terliği çıkardıp hızlı bir darbe vuruyordum.Öldükten bir süre sonra daha zehir etkisi devam ettiğinden pense ile alıp üzülerek te olsa çöpe atıyordum ya da oradaki o balığı yiyen amcalara veriyordum...Çok cins bi balık kanımca...
![]() |
![]() |
#48 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#49 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#50 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
ama bence bi sakıncası yok...umarım izleyince nedemek istediğimi daha iyi anlarsın... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Trakonya | adolomorola | Deniz Balıkları | 31 | 29-10-2011 15:39 |
Trakonya !!! | Bornovalı | SAĞLIK | 14 | 05-05-2011 18:34 |
Trakonya | katiti | Deniz Balıkları | 20 | 14-09-2010 11:54 |