|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
Anket Sonuçlarını Görüntüle: 22 ya da 23 nisan / kıyıdan ya da tekneden | |||
22 nisan kıyı diyenler |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 40,00% |
22 nisan tekne diyenler |
6 | 24,00% |
23 nisan kıyı diyenler |
9 | 36,00% |
23 nisan tekne diyenler |
0 | 0% |
Oylayanlar: 25. Bu ankette oy kullanamazsınız |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#41 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() evet aslında Kürşat kardeşimize uyabilsek .. h100 ün içinde bir sürü rastgele elemanı..düşünebiliyormusunuz??? ![]() nede şamata olur.??? ![]() |
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() evet abi sana katılıyorum...muhabbet max...maliyet min. olur...du bakali nolcek
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Guest
|
![]() arkadaşlar ben 21+22+23 aslında hepsinde varım yeterki gönüller bir olsun
çok önemli bir olay çıkmaz ise.. |
||
![]() |
![]() |
#44 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#45 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abilerim henüz zeytineli için bence erken biliyorum herkes sabırsız o bölgede av yapmak için Hasan abimiz saolsun zehirledi bizi
![]() Ve görünüşe göre sanırım pazar günü yani 22 nisan günü balıktayız. Gelecek olanlar parmak kaldırsın bakalım listemizi hazırlayalım. Oturduğunuz bölge ve araç durumunu belirtirseniz ona göre planlamayı daha güzel yapmış oluruz diyorum ve söz sizde.
![]() |
![]() |
#46 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Dostlar, ben varım; ben de UNO var, Eşrefpaşa'lıyım !
![]() Benim tarafta olan varsa alabilirim. Allah'tan bir problem cıkmaz ise. Cebim taygun'da var;
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. Bu mesaj en son " 17-04-2007 " tarihinde saat 15:39 itibariyle Alparsbeğ tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Guest
|
![]() tago başla bakalım elemanlarımızn adları / oturdukları semti yazmaya başla
kim kimi alacak ardından karar verelim. (kusurabakmayın lütfen) yav balık bahane maksat muhabbet oda muhtemelen şahane. neden geldik bu dünyaya..sevmek sevilmek için sonunda yerimiz 2m.kare çukur ise ve bu dünya fani ise geçelim bu sanal ortamdan gerçek dünyaya görelim birbirimizi tutalım el ele |
||
![]() |
![]() |
#48 | |||
Kaptan
|
![]() slm bende 22 sinde karadan tercihliyim eşrefpaşada oturuyom.gerekirse bendede şahin var bilginize.
cebim taygunda var. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | ||
Guest
|
![]() şu güzelliğe bakın arkadaşlar kucaklaşmak için arkadaşlarımız nasılda bekliyorlarmış..
Allah hastalık vermesin Tüm randevuları iptal edin |
||
![]() |
![]() |
#50 | ||
Guest
|
![]() ben malesef katılamıyorum ama kalbim sizinle, Birader bu hafta çalışmak için özdereye gittii, ben de hanım hava alsın amacıyla hafta sonu Özdereye gidebilirim, Ptesi zaten gidemiyorum, size rastgelsin
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bayram Organİzasyonu | kturkol | Organizasyonlar | 55 | 30-12-2006 16:19 |