|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#41 | ||
Guest
|
![]() Anladım abicim teşekkür ederim.Ben sadece Selimin alınabileceğini düşündüğüm için yazdım o mesajı...
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | ||
Guest
|
![]() Selim kardeşim hepimizin arkadaşı .. ona özel mesaj yollamıyorum buradan hepimizin görmesini istediği bir şekilde hitap ediyorum.
-Selim cim şahsına gelen bir ters durum yoktur ..kardeşim lütfen elinden geldiği kadar bu sayfalara bir şeyler yaz artık... var oldugunu anlıyalım..yeter artık milleti bekletme..merak ettirme.. teşekkürler |
||
![]() |
![]() |
#43 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Muvaffak abi ben naz falan yapmıyorum sadece pasif olarak siteyi ziyaret ediyorum o kadar,aslında kendime bir site hazırlıyorum şu aralar ama forum değil sadece bildiklerimi anlatacağım bir site,onuda başaramıyorum saatlerce başında deniyorum bozuyorum yani anlayacağın çok meşgulum ama naz falan yok ben 45 yaşındayım naz yapmak neyimize bizim.
![]() |
![]() |
#44 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Saygılar abi seni seviyoruz
![]() |
![]() |
#45 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar ben muvaffak abimin yukarıdaki mesajları selim abi için yazmadığını çok iyi biliyorum, abiminde dediği gibi yapılan toplantıda selim abimizin bu siteye yaptıkları ve onun ayrılmasının büük bir kayıp olduğu konusundaki görüşlerine şahitim.
muvaffak abimiz bir büyüğümüz olarak kendinde sorumluluk duygusunu hissederek ve birde toplantıya katılımın fazla olacağını düşündüğünden olası bir gerginliği büyük olarak engelliyebileceği ve yol gösterebileceği düşünce gelmiştir.( eksik olmasın ) ve yine muvaffak abimiz gibi bazı büyüklerimizde toparlayıcı olabilmek için siteden ellerinden geleni yaptılar. yoruma gerek yok muvaffak abimin esas kızgınlığı bu konular yaşanırken fikirlerini söylemekten çekinen pasif üyeler içindir. üye sayımızda düşünülürse 2 haziran toplantı sonuç raporumuzun altına düşüncelerini yazan paylaşımda bulunanların sayısı bunu açıkça gösteriyor. bu anlamda ben abimi destekliyorum. abime tek karşı olduğum "bu yazdıklarım eğer site / toplum/insanlık kurallarına ters geliyorsa benim de üyeliğimin silinmesini rica ediyorum" cümlesidir. abi bu cümle sana ters kızgınlıkla yazılmış kabul ediyorum.
Bu mesaj en son " 08-06-2007 " tarihinde saat 22:51 itibariyle igmsva tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||||
Organizatör
|
![]() Selim bey hazır konu açılmışken, neden pasif kalmaya karar verdiniz? olan olanlardan hepimiz etkilendik, sizler benden eski üyelersiniz, kızgınlığınızı dile getirseniz, inanın o zaman ne başka site kurmaya nede başka siteye üye olmanıza gerek kalmaz diye düşünüyorum . saygılarımla,
![]() |
![]() |
#47 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Adnan bey kardeşim benim zaten çoktandır aklımda bu site işi ama merak etme bu yapacağım site hiç bir siteye rakip falan olmayacak sadece siteye girilip isteyen istediği bilgiyi alıp çıkacağı bir site olacak yani forum yok sadece bilgiler olacak o kadar,başka sitelere üye konusuna gelince ben zaten çoğu siteye üyeydim bu güne kadar bu sitede bulunan bir çok üye gibi bunun bir sakıncası olacağını hiç zanetmiyorum kaldıki başka sitelerin adminleri bile bizim sitemize üyedir sağolsunlar.
![]() |
![]() |
#48 | ||
Guest
|
![]() Selimcim senin bu kadar canını sıkan konuların ne olduğu malum ...Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım .Ama şu sitede sevdiğim ve zaman zaman sesini duymak istediğim 5-6 kişi için buradayım.(Yoksa kırgınlığım bakidir .)O sevdiğim ve sohbet etmek için burada kaldığım değerli arkadaşlardan biriside sensin.Senden çok rica ediyorum, bizlere,yani sevdiğin arkadaşlarına da zaman ayır. Görüşelim lütfen...
|
||
![]() |
![]() |
#49 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() fazla lafa gerek yok...selim abim bu sitede olması gerek....o naz yapmaz o kırgın olmaz...o gerçekten süper bir insandır...ayrıca bu topiği ben açtım selim abiyi burada görmek için ki bunada kimsenin anladığım kadarıyla karşı olduğu bir durum yok..doğrumu arkadaşlar.......
yazıları fazla dolandırmayalım....selimi sevmeyen bu topice yazmasın...klasik olarak şunuda yazıyım bu yazdıklarım ne adnana ne muvaffak a.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Üyeler nerede | balıkcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 18 | 17-04-2007 05:25 |
Selim Abi Görünsün ... | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 14 | 26-04-2006 03:40 |
Hoşgeldin Selim | balıkcı | Tanışma | 3 | 02-04-2006 04:47 |
Selim Abi ve Seko'ya | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 19 | 11-02-2006 07:49 |
Sevgili Balikçi Selim | aserkansatı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 13-12-2005 06:12 |